Ny klubb för John Terry - Klar för Aston Villa

Idag blev det klart att den legendariska engelsmannen John Terry fått en ny klubb. Den nya klubben för John Terry blir Aston Villa.

John Terry är en försvare som under en lång period har spelat för London-laget Chelsea FC. Där har han blivit hyllad för sitt otroliga försvarspel. Ett försvarspel som nu Aston Villa hoppas han ska föra vidare till sin nya klubb.

Trots att John Terry är uppe i 36 år, så fortsätter hans karriär inom den engelska toppfotbollen.

j terry bytar klubb

Övergången

Sedan 1998 har John Terry stått sig trogen till Chelsea. Nu kommer försvararen att byta klubb då han börjar komma upp i åldern.

Aston Villa, som nu blir John Terrys nya klubb är mycket nöjda över övergången. Vilket de visat upp på sociala medior.

PÅ Twitter så hälsar klubben han välkommen, ett inlägg som därmed bekräftade att klubbytet har gått i lås.

Enligt John Terry själv så har Aston Villa varit en klubb han har beundrat mycket under hans kärriär i Chelsea. När hans kontrakt med Chelsea löpte ut så tog han chansen att krita på ett kontrakt med Aston Villa. Kontraktet kommer att löpa ett år framåt.

I samband med övergången så startades ett ”skämt” där bl.a. Olof Mellberg är inblandad. För att läsa mer om detta skämt så kan du kolla in aktuella nyheter på Sportbladet.

Vi önskar nu både John Terry och Aston Villa en bra säsong i England.

fotbolls transfers

Mer rykten i England

Transferfönstret för stora kluvbbar i England är igång, och vi hittar nu massor av rykten som florerar på nätet. Det handlar främst om Ronaldo och Ibrahimovic som nu sägs vara påväg bort från sina klubbar.

Många supportrar till Premier League hoppas nu att flera stjärnor ansluter sig till lagen för att fortsätta att ha Premier League som den största ligan i Europa.

Många tror att stora klubbar i England inte är klara med sina spelarövergångar och köp. Det innebär att John Terrys flytt med stor sannolikhet inte är den sista i Premier League.

Läs även vår artikel om hur du kan streama Premier League, så att du är redo inför all den fotboll som det bjuds på i höst!