Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 31 aug, 2017

Malta – England: Streama VM-kvalet online

England är fortfarande obesegrade i VM-kvalet efter sex matcher och Malta lär inte vara motståndet som slår dom. Malta har inte lyckats ta en poäng och det lär bli en sistaplats i gruppen. Men vill man se Englands utskåpning via live stream finns det goda möjligheter till det.

Det är fortfarande en viktig match för England som vill behålla sin förstaplats i gruppen. Så vi tittare via live stream kan räkna med ett taggat England trots motståndet. Det ska bli intressant att se hur de spelar mot ett motstånd som Malta på bortaplan. Vi visar dig hur du hittar en live stream på VM-kvalet i vår artikel.

England Wayne Rooney VM-kval

  • Avspark: 1 september, klockan 20:45
  • Spelplats: Ta’ Qali National Stadium, Attard
  • Visas hos: Dplay & Eurosport 2

Följ matchen mellan Malta – England via stream online

Rent nivåmässigt skiljer det sig hästlängder mellan de två lagen. England ska kunna vinna denna matchen 365 dagar om året. Det är vad alla förväntar sig och även vi som tittar via live stream. En press som kan bli tuff om starten inte riktigt blir som man tänkt sig.

Därför hoppas vi på att Malta får in ett ledningsmål, även om det ska mycket till, för att sätta lite spänning i mötet. Så vi som ser matchen via live stream kan få oss en nagelbitare.

För att starta upp din live stream så krävs det först och främst att man vet vilka som sänder Malta – England. I detta fallet visas mötet på live stream hos Dplay. Det är samma streamingtjänst som sänder flera av matcherna från kvalet till VM.

Sedan skapar man ett konto med premiumversion. Det är alltså inte att följa Malta – England via live stream. När man väl skapat sitt konto och skaffat det abonnemang som krävs kan man se massvis av fotboll i hög kvalitet via stream. Även andra sporter som cykling med mera.

Matchen kommer att ägas till största delen av England och vi på sportal tippar att bollinnehavet kommer ligga på 75% i Englands favör. Malta kommer få jaga och jaga för att så småningom tröttas ut. Det är så matchbilden med största sannolikhet kommer se ut.

Se även

Englands laguppställning inför VM-kvalmatch

Fördelar med live stream

Det är många fördelar med live stream. Det finns flera bra anledningar att det har blivit så populärt att följa fotboll och sport via stream de senaste åren.

  • Bra bild & ljud
  • Mindre reklam
  • Längre studiotid
  • Man får ta del av extramaterial
  • Det går att se matcher från flera olika enheter
  • Proffsig produktion
  • Slipper vara bunden till en teve

Att slippa vara bunden till en teve är nästan den främsta fördelen. Man kan kolla om man ligger i sängen, sitter på bussen eller om man väntar på att få tid på vårdcentralen. Det går precis lika smidigt att se matcherna via live stream på mobilen eller surfplattan som andra enheter. Så kom igång med en bra live stream idag och känn av alla fördelar som finns på egen hand.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar