Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 29 aug, 2021

Malmö FF spelar Champions League 2021 – vi ger er odds, speltips & spelschemat

Malmö Braga speltips odds

De svenska regerande ligamästarna Malmö FF har kvalificerat sig till gruppspelet i Champions League huvudturnering. Det är den finaste turneringen av alla inom klubblagsfotboll. Det är enorm prestige som står på spel, då Malmö FF får möta några av världens bästa fotbollslag.

Efter att ha vunnit Allsvenskan har Malmö FF slagit ut Riga FC, HJK, Rangers och slutligen Ludogorets. Där har Malmö FF visat stor styrka och att de är svåra att ta sig förbi.

Här har vi skapat en guide med speltips och spelsidor med bästa oddsen under Champions League 2021

Malmö FF räknas som en kraftig underdog, i och med att motståndet håller en världsklass.

Kolla in vår guide för att se vilka sidor vi kommer att spela på, samt vilka spel som vi håller högt under Malmös Champions League gruppspel.

Vad: Champions League 2021
Datum: 14 september 2021 – 28 maj 2022
Mästare: Chelsea
Live stream: > Så kan du streama Champions League online
Speltips: Malmö FF tar sig vidare (21.00 hos Unibet)

Bästa oddsen under Champions League

Vi brukar ständigt jämföra olika odds på olika bettingsidor. När det kommer till Champions League så har både Unibet och Bet365 höga odds i jämförelse med mindre spelsidor. Därför kan det löna sig att välja en av giganterna när det kommer till odds. De satsar alltid hårt på Champions League, som är intressant för hela världen att spela på.

Spelsida Fördelar Länk
Unibet Sverige 100 kr i bonus + anpassade spel för turneringen > Gå till Unibet
Expekt Sverige 100 kr i bonus + enkel överblick för turneringen > Gå till Expekt
Bet365 Sverige 1250 spelkrediter i bonus + alltid höga odds > Gå till Bet365

Självklart finns det många andra svenska bettingsidor att välja mellan när det kommer till odds för Champions League. I stort sett alla spelbolagen väljer att plocka fram spel som har med de bästa klubbarna i världen att göra.

Det kan också vara en perfekt chans för dig att byta oddssida. Inför Champions League så skadar det väl knappast att ta del av en bonus att använda på alla dessa specialspel som erbjuds. Skulle du dessutom få högre odds att spela på så är det ju två flugor i en smäll!

Champions League – Speltips

Även utan de svenska glasögonen på måste man ha enorm respekt för Malmö FFs bedrift i Champions League.

Svenska mästarna Malmö FF har gjort en fantastisk resa genom Champions League kvalet, där de har slagit ut Riga FC, HJK Helsingfors och Rangers.

Mest imponerande har varit segrarna i båda möten mot Rangers. Att göra det i Skottland, med en man mindre på plan, var helt makalöst.

Efter 18 minuter hade Glasgow tagit ledningen genom Alfredo Morelos. I slutet av den första halvleken drog Bonke Innocent på sig en utvisning, som innebar att Malmö fick spela en man kort resten av matchen. Det gjorde ingenting. Malmö blev ännu mer taggade och Antonio Colak nätade två gånger om på Ibrox.

I Allsvenskan hade spelare vilats för kvalet. Så Malmö var redo för den sista uppgiften mot Ludogorets.

Det bulgariska storlaget var obesegrade i 9 tävlingsmatcher men den sviten bröts mot Malmö FF. Veljko Birmancevic nätade efter 26 minuter och Jo Inget Berget utökade till slutresultatet 2-0 efter en halvtimmes spel, som också blev slutresultatet. Returen förlorade Malmö med 1-2, men kunde där och då spela på resultat.

Detta leder oss till följande:

Speltips Odds
Malmö FF tar sig vidare från gruppen till slutspelet i Champions League 21.00 hos Unibet

Ni läste rätt!

Malmö FF har betydligt större chanser att nå slutspelet i turneringen. Det är ett starkt kollektiv som har individuellt skickliga spelare, som kan avgöra på egen hand. Lagkaptenen Anders Christiansen (i bild) och talismanen Antonio Colak (5 mål i Champions League kvalet) har hållt en hög nivå, som kan utmana vilket försvar som helst i världen.

Med ett urstarkt försvar och offensiva pjäser som öser in mål ska Malmö inte behöva vara en så pass stor underdog. Att sluta på en topp 2 placering, där de regerande Champions League mästarna Chelsea, Juventus och Zenit St Petersburg håller till, kommer givetvis att bli svårt.

Men långt ifrån en omöjlig uppgift.

Vi kommer under tiden som Champions League spelas att lägga fram speltips inför samtliga Malmös matcher.

Oddsbonusar under Champions League

De allra flesta spelbolagen erbjuder en bonus till nya medlemmar. Därför kan det vara ett bra tillfälle att testa en ny bettingsida. Det hjälper dig i flera fall att kunna spela gratis på odds under Champions League.

De flesta spelbolagen har välkomstbonusar som sträcker sig till 100 kr. De är anpassade efter den nya spellicensen som har gällt i Sverige i några år nu. Du bör kolla in vår lista med bäst bettingbonusar på nätet för att själv jämföra vilken som passar dig bäst.

Vi har även listat bonusar hos oddssidor som accepterar Swish som betalning. Det är väldigt populärt bland svenskar att välja spelbolag som har denna funktion tillgänglig. Även där så har de flesta sidorna en OS bonus att spela med.

Program – Malmös spelschema med datum & tider

Här kan du se ett schema med alla dagar och tider när Malmö FF spelar. Det är alltid bra att ha ett program som man kan följa inför såpass stort mästerskap. Det gör det enklare att veta vilka Champions League odds man kan spela på under vissa dagar.

Datum/tid Match
14 september
21:00 Malmö FF – Juventus
29 september
18:45 Zenit – Malmö FF
20 oktober
21:00 Chelsea – Malmö FF
2 november
18:45 Malmö FF – Chelsea
23 november
21:00 Malmö FF – Zenit
8 december
18:45 Juventus – Malmö FF

Vinnaroddset

Finalen spelas på Sankt Petersburg stadion, i Sankt Petersburg, den 28 maj 2022.

Om man är en optimistisk Malmö FF supporter och tror att de kan gå hela vägen till final och väl där lyfta pokalen så erbjuds ett magiskt odds på detta.

Oddset på att Malmö FF ska kamma hem hela Champions League turneringen är en gång på tusen, alltså 1 000 i odds hos Unibet.

Nyheter

nyheter
Shanga Forsberg lägger ut på Instagram att hon ska skilja sig från Emil Forsberg.
25 mars, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
25 mars, 2024
portugal sverige stream tv
fotbollsnyheter
Jon Dahl Tomasson gör sin första landskamp som svensk förbundskapten! Läs hur ni gör för att streama matchen live.
21 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar