Malmö FF har Sveriges snyggaste kontor?

Varje år så utser Lokalnytt ett företag eller föreing som har snyggaste kontoret i Sverige. De har valt att ta med Malmö FF bland de kontoren som nomineras till omröstningen.

Vinnaren kommer sedan att belönas med utmärkelsen att ha Sveriges snyggaste kontor 2017.

Tillsammans med Malmö FF så finns stora företag som Tele2, Coca Cola, Telia och Volvo med i samma tävling.

Bilder på Malmö FF huvudkontor

Här hittar du flera bilder från Malmö FFs kontor som är nominerat till ett av de snyggaste i Sverige 2017.

Malmö FF har ett långt rykte tillbaka om att vara en välskött, och tillsynes rik klubb i Allsvenskan. Självklart så har klubben lagt pengar på att göra sitt huvudkontor till en både funktionell och vacker arbetsplats.

Malmö FF är den första fotbollsklubben i Sverige som kan få utmärkelsen till Sveriges snyggaste kontor.

Nu väntar en omröstning mellan de olika kontoren. Kanske har Malmö FF en fördel med att vara en populär fotbollsklubb när människor i Sverige får rösta om vilket kontor som är snyggast i Sverige.

Listor här på Sportal

Vi på Sportal älskar att uppdatera våra läsare om det nyaste inom sportens värld. Det innebär att vi inte bara rapoorterar kring de senaste och hetaste matcherna, utan även ger dig info kring saker runt om sporterna.

Något som våra läsare tycker om är att läsa våra topplistor. Där rankar vi bl.a. klubbar med roliga lagnamn eller varför inte vilka derbyn som är bäst i världen.

Det finns massor av intressant, rolig och nödvändig info som du kan hämta här på Sportal.se.

Det är bara för dig att surfa dig runt bland vår blogg för att hitta massor av topplistor, information eller rolig fakta.

Ett tips för dig som vill testa dina kunskaper inom sport är att slutföra vår lilla sport quiz med frågor. Där kan du se om du är en expert inom blandad sport.