Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 23 aug, 2017

Landvetter IS – IFK Göteborg: Stream från Svenska Cupen

Kanske inte den mest spännande matchen i svensk fotbollshistoria. Däremot är det den största matchen i Landvetter IS historia. Matchen går att följa via live stream och även om det kommer bli utklassning är det kul att se hur ett division 3 lag orkar stå emot.

Vi hjälper dig att komma igång med en live stream från Svenska Cupen snabbt och enkelt. Det går på ett par minuter att starta upp en live stream på Landvetter – IFK Göteborg. Läs vår artikel för att få en guide på hur du kommer igång.

Spelare i IFK Göteborg gör sig redo för en volley

  • Matchstart: 23 augusti 18:30
  • Spelplats: Landvetter IP, Landvetter
  • Visas hos: Cmore sport

Såhär ser du Landvetter IS – IFK Göteborg via stream

Så för att komma igång med en live stream på Svenska Cupen måste man vända sig till Cmore. Där visar de flera av de populäraste matcherna från andra omgången av Svenska Cupen. Alla matcher sänds inte men Landvetter – Göteborg är en av de som visas. Vi tipsar dig endbart om bra sidor där man streamar fotboll, som givetvis är fullt lagliga.

När du kommit igång med en stream på Landvetter mot Göteborg kommer du sedan kunna se alla matcher från Svenska Cupen och andra ligor som sänds via live stream. Det är en streamingtjänst som inte är men väl värd kostnaden.

Så många som kommer att följa matchen mellan Landvetter – Göteborg lär leda till ett publikrekord för Landvetter. Och det är charmen med Svenska Cupen, det spelas matcher som dessa vilket i sin tur drar in en hel del pengar för de små klubbarna.

Förhoppningsvis blir slutresultatet inte alltför ojämnt och att Landvetter lyckas hålla ihop sitt försvar. Med tanke på nivåskillnaden mellan lagen är detta en match IFK bör vinna med 4–5 bollar. Så är du sugen på att få se IFK Göteborg äntligen dominera lite kan du följa matchen via live stream.

Med tanke på att man så enkelt och smidigt kan få tillgång till en live stream på fotboll i HD-kvalitet finns det ingen anledning att inte komma igång. Så starta upp live streamen redan idag så att du är redo till avspark ikväll.

Hysén tackar publiken efter en match i Allsvenskan

Landvetters största match i historien

Klubben har härjat runt i lokala serier i många år och detta är en historisk match för Landvetter IS. Många spelare i laget har säkert IFK Göteborg som favoritlag och det kommer att bli en alldeles speciell upplevelse. Även hur resultatet slutar tror vi att det kommer bli en härlig inramning i Landvetter ikväll.

De har verkligen satsat inför denna matchen och byggt tillfälliga läktare och rustat upp planen ordentligt. Det kommer bli en unik match och förhoppningsvis har vi även tur med vädret.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar