Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 23 jan, 2017

Kan Sverige slå favoriterna Frankrike?

Klicka på ”Börja här” för att se Sverige – Frankrike!

Trycket för Handbolls-VM i Frankrike är hett, och nyligen slogs publikrekord i Stade Pierre Mauroy med 28.010 åskådare på läktaren. Det är med andra ord inte enkelt att få plats. Därför är det bra att det finns live streams online att använda sig av.

Det går att streama matchen mellan Sverige – Frankrike i Handbolls-VM 2017. Det är helt om du skapar ett spelkonto med bet365, och visar dig vara en aktiv spelare.

Klicka dig vidare hos bet365, och streama matchen mellan Sverige – Frankrike den 24/1. Perfekt för dig vill följa mästerskapet utan ett tv-paket eller krångel!

Start: Den 25/1, kl. 19:00
Arena: Stade Pierre Mauroy
Visas hos: bet365 live streaming

Så streamar du Handbolls-VM

Genom att skapa ett spelkonto inne hos bet365, så säkrar du att kunna se Frankrike – Sverige i kvartsfinalen i Handbolls-VM.

Vi går här genom de steg som krävs för att du ska kunna streama handbolls-VM 2017.

  • Ta dig vidare till bet365
  • Skapa ett nytt konto
  • Spela på odds
  • Se alla livestreams
  • Öppna matchen mellan Sverige – Frankrike (sändning startar ca 18:55)

Det tar knappt 1 minut för dig att skapa ett nytt konto, och kan direkt börja spela på odds. Det är först när du visar dig vara en aktiv spelare som du kan börja se alla live streams som finns tillgängliga.

Sverige – Kraftig underdog

Så vilka chanser har egentligen Sverige att ta sig vidare mot Frankrike? Många anser Frankrike vara favoriter till guldet, inte minst nu när de spelar på hemmaplan.

Sverige känner till att de är underhuggare i matchen, vilken inte lär störa svenskarna. De kan med en mycket mindre anspänning gå ut på planen. Pressen ligger istället hos Frankrike som känner till att matchen är hård att spela, men anses som ett fiasko om de förlorar.

Sveriges chanser att vinna ligger i skickligheten i spelarna. Frankrike har ett starkare lag både när det gäller stora och kända namn, men även enligt statistik. Sverige är i skriande stund ett lag som bara kan överraska positivt, och inget annat.

Spela på odds

Om du vill se till att göra denna handbollsmatch ännu mer intressant, så rekommenderas du att spela på odds.

Genom att använda ditt spelkonto hos bet365, så kan du både få tillgång till live streaming. Du kan även få tillgång till massor av sjysta bets och odds som du kan spela på. Det är perfekt om du vill se till att höja spänningen inför de matcher som du vill se.

Sajten är perfekt för dig som vill streama sport live och spela odds på samma ställe!

Vi kommer att spela på en skräll, och där med hoppas att Sverige ska vinna matchen mot Frankrike. Det ger oss inne hos bet365 oddsen – 5.00! Det blir vårt speltips för denna gången.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1215 Articles