Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 9 jul, 2017

Kalmar FF – AIK: Se Allsvenskan via live stream

AIK spelar borta mot Kalmar i en match som kan ta AIK upp till en tredjeplats. Hur du följer jakten på tredjeplatsen via live stream hjälper vi dig med. Att se Kalmar – AIK via live stream är väldigt enkelt och det finns möjlighet att göra det .

Det är väldigt lättillgängligt med live streams online idag. Man kan följa Allsvenskan via sin mobiltelefon, surfplatta eller annan bärbar enhet. Man är alltså inte bunden till en TV vilket kan vara skönt att slippa. Läs vår artikel för att komma igång med en live stream till Kalmar – AIK.

AIK-spelare står på rad inför match

  • Matchstart: 9 juli 17:30
  • Spelplats: Guldfågeln Arena, Kalmar
  • Visas hos: Cmore

Följ Kalmar FF – AIK online via live stream

För att se Kalmar – AIK via live stream krävs det att du har ett konto hos Cmore med tillhörande sportabonnemang. Vanligtvis kostar det pengar varje månad men det finns en möjlighet att ta del av alla matcher i Allsvenskan via live stream . Redbet kör en kampanj där man kan ta del av live streaming på Cmore.

Det som krävs är en registrering på redbet, en insättning och sedan kommer ett mail med en kod. Koden ska du sedan använda på Cmore för att få hela sportutbudet under en begränsad tid. En perfekt möjlighet att streama sport online nu när Allsvenskan är i full gång.

Med tanke på att AIK spelar om väldigt viktiga poäng kommer det bli en spännande match att följa via live stream. Kalmar FF har haft en tung säsong och kanske inte det roligaste laget att följa för tillfället. De har inte alls fått spelet att stämma och väntar ivrigt på ett trendbrott.

Kalmar FF inför match

Kalmar har tagit åtta poäng på 13 omgångar

Det är ingen hemlighet att det går tuff för smålänningarna. En match där formsvackan vänder är i stort behov hos föreningen. De ligger på farlig mark och tar de inte sig upp därifrån kan det leda till degradering eller kval nedåt.

AIK har å andra sidan gått ganska bra. De har vunnit sex matcher, förlorat tre och spelat fyra oavgjorda hittills. Med det facit ligger de på en femteplats i tabellen och har möjlighet att gå upp som ensam trea. En möjlighet som AIK garanterat kommer att göra allt för att ta.

Streama fotboll live och följ matchen mellan Kalmar FF – AIK. Det går snabbt och enkelt att komma igång med en bra live stream av god kvalitet.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar