Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 9 jul, 2017

IFK Norrköping – IF Elfsborg: Följ Allsvenskan via live stream

Tvåan Norrköping ställs mot åttan Elfsborg i en match som är väldigt viktig för Norrköping. De ligger några poäng bakom ettan Malmö och för att inte bli alltför avhängda är en seger givetvis att föredra. Hur du följer matchen via live stream hjälper vi dig med.

Att se Allsvenskan via live stream är enkelt och det går snabbt att komma igång. Samtliga matcher från Allsvenskan går att se via live stream med svenska kommentatorer i hög kvalitet. Hur du ser IFK Norrköping – IF Elfsborg via live stream ser du längre ner.

Norrköping - Elfsborg närkamp i Allsvenskan

  • Matchstart: 9 juli 15:00
  • Plats: Nya Parken, Norrköping
  • Kommentatorer: Jesper Hussfelt och Erik Edman

Titta på Norrköping – Elfsborg via live stream

Först och främst är det bra och veta vilken streamingtjänst som erbjuder Allsvenskan. För oss svenskar är det Cmore som gäller och de sänder samtliga matchen från Allsvenskan via live stream. Det är vanligtvis inte lagligt att se Allsvenskan via live stream. Men det finns ett erbjudande du kan läsa mer om här under där vi förklarar hur man får tillgång till Allsvenskan .

Men just nu kan du ta del av ett erbjudande där du kan live streama Allsvenskan hos Cmore. Erbjudandet hittar du hos redbet där det krävs att du skapar ett konto och sedan gör en insättning. Du kommer då få en kod skickad till din mail som ger dig Cmore sport under en begränsad tid.

Det är alltså fullt möjligt att se Norrköping – Elfsborg via live stream helt lagligt. Det är ett erbjudande där du kan spara mycket pengar och dessutom vinna en slant med lite tur. Full tillgång till Allsvenskan på köpet är ingen dålig deal. Orkar du inte vänta ända tills söndag för att få se fotboll kan du följa Hammarby – Örebro via live stream imorgon.

IFK Norrköping - Elfsborg i Allsvenskan

Odds på Norrköping – Elfsborg

Är du intresserad av betting och samtidigt ta del av en fotbollsmatch via live stream finns det riktigt bra lösningar. Som sagt kan du med hjälp av ett erbjudande ta del av betting och live stream. Erbjudandet hämtas direkt hos redbet där du alltid hittar bra odds på Allsvenskan.

Matchodds

  • Norrköping: 1.83
  • Oavgjort: 3.85
  • Elfsborg: 3.95

Vi tror på en ganska jämn match lagen emellan. Elfsborg har haft en hel del halvbra matcher de senaste och kommer förmodligen till Norrköping revanschsugna. Norrköping är ett mycket bättre lag men har inte varit speciellt konsekventa de senaste matcherna. Därför tror vi på en jämn matchbild där Norrköping gör ett sent 1-0 mål och håller den ledningen.