Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 29 jun, 2017

Streama IFK Norrköping i Europa League kvalet

Idag spelar IFK Norrköping en kvalmatch i Europa League. Denna match kommer vara viktigt för det svenska laget. Den kommer nämligen kunna ta IFK Norrköping närmare en åtråvärd plats i Europa League. Motståndet som IFK Norrköping ska ta sig an första matchen är FC Prishtina från Kosovo.

Vi ser helt klart fram emot matchen som kommer att ge ett av lagen fördelar att ta sig vidare. Här kommer vi att tipsa om hur du kan se IFK Norrköping – FC Prishtina live via stream. Det är många svenskar som kommer bänka sig inför kvällens match i Europa League kvalet.

Se till att du redan nu kan streama matchen mellan IFK Norrköping och FC Prishtina. Läs mer, och lär dig se live streams nu.

IFK Norrköping jublar

Se Europa League kval via live stream

Så hur ska du gå till väga för att se IFK Norrköping – FC Prishtina? Jo, först och främst så bör du ha en enhet som du kan streama fotboll på. Du kan då välja att ta hjälp från din mobil, dator eller surfplatta.

Matchen kommer att starta vid 20:00, och spelas på hemmaplan för IFK Norrköping. Med andra ord så kommer matchen att spelas på Östgötaporten. En arena som IFK Norrköping verkligen trivs på om man kollar tidigare resultat från t.ex. Allsvenskan.

För dig som vill streama IFK Norrköping – FC Prishtina live på nätet, så gäller det att du redan innan 20:00 har klart för dig vart matchen sänds.

Denna gång så är det LeoVegas som kommer att sända Europa League kvalet live. Det är med andra ord inne hos LeoVegas som du bör skapa ett konto om du vill få tillgång till matchen.

LeoVegas kommer inte bara att sända matchen mellan IFK Norrköping – FC Prishtina från Europa League kvalet. Utöver denna match så kommer det även finnas gott om annan fotboll från kvalet till Europa League streams.

Mer information om dessa matcher kan du hitta väl inne hos LeoVegas. Där kommer de visa alla de sändningar som finns att se live.

Norrköping jubel

Hur slutar matchen?

Motståndet som IFK Norrköping nu har lottas emot är ingen omöjlighet att klara av. Tvärtom. Det är IFK Norrköping som hålls som favoriter i denna match. Speciellt nu när laget från Allsvenskan har fördelen att inneha hemmaplanen.

Att IFK Norrköping ska vinna matchen är det många som tror. Det är även en majoritet som tror på att det är IFK Norrköping som ska gå vidare från första omgången i Europa League kvalet.

FC Prishtina är dock inget dåligt lag, men visst ligger det några nivåer bakom IFK Norrköping som är klara favoriter.

Skulle du inte ha möjlighet att kunna följa matchen via live stream, så rekommenderar vi ett annat knep. Detta knep är att uppdatera dig med live score från fotboll. På detta viset så kan du hela tiden följa resultatet som gäller för matchen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar