Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 jun, 2017

IFK Norrköping – AIK: Live stream på Allsvenskan 2017

Tabelltvåan mot sexan i en match som kan leda till att IFK Norrköping går upp på en förstaplats i Allsvenskan före Malmö FF. Gästande AIK har chans att gå upp på en tredjeplats eftersom det bara spelats 11 matcher är tabellen väldigt öppen. Hur du går tillväga för att följa Allsvenskan via live stream hjälper vi dig med.

Matchen startar 19.00 på Nya Parken i Norrköping och sänds både på tv och live stream. För att se den på tv måste man ha tillgång till cmores sportkanaler. Även när det kommer till live streaming är det cmore som äger rättigheterna och för att se matchen krävs ett konto med sportabonnemang.

Det är omgång tolv i Allsvenskan och enligt spelschemat och matcher idag är det en riktigt bra match vi har framför oss.

Live streama Norrköping – AIK

Matchen är mellan två lag som förväntas ligga i toppen av tabellen och kommer med all säkerhet bli en rolig match att följa. Att följa en match via live stream är enkelt och går att göra på flera olika enheter. Så vare sig du sitter på bussen, hemma eller ute i kvällssolen går det att live streama Norrköping – AIK.

Att streama Allsvenskan online är enkelt och för den summan man betalar får man mycket för pengarna. Det är alltså inte att live streama Allsvenskan lagligt från Sverige. Cmore erbjuder live stream av hög kvalitet utan reklam som du kan kolla på mobilen, surfplattan, datorn och din tv.

Det blir vanligare och vanligare att live streama matcher online. Något som uppskattas av de svenska folket med tanke på flexibiliteten och möjligheten att slippa all frustrerande reklam.

I matchen kommer du att se Niclas Eliasson spela för sitt IFK Norrköping. Denna spelare blev utsedd till en av tre spelare som ska bli månadens spelare i Allsvenskan. Han lyckades även att ta sig vidare till Sveriges landslag i U21 EM 2017.

AIK och matchfusket

Det var för drygt två veckor sedan som AIK hamnade på löpsedlarna. Inte för att de gjort en bra match utan för att en spelskandal kommit fram. Det var någon eller några spelare i AIK som blivit kontaktade av en liga som var som ville att AIK skulle lägga sig i matchen mot IFK Göteborg. Men AIK spelarna gick till polisen och informerade klubbledningen om händelsen och matchen ställdes in.

Ett otroligt bra agerande av de spelare involverade. Det är skrämmande när det gått så långt upp i seriesystemet att det inträffar i Sveriges bästa fotbollsliga. AIKs målvakt Kenny Stamatopoulos blev utpekad av IFKs sportchef Mats Gren som den som varit i kontakt med ligan. Ett utpekande som Gren fick dra tillbaka då han inte hade en aning om det stämde eller inte.

En jobbig tid för AIKs målvakt men han visade i matchen mot Djurgården kort därefter att hans spel inte blivit lidande, han lyckades nämligen hålla nollan. Förhoppningsvis är detta något som vi slipper se igen i svensk sport överhuvudtaget. Även om det är en naiv tanke måste man försöka få bort det i största möjliga mån.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar