Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 aug, 2017

Helgens bästa matchen (25-27 aug)

I vanlig ordning så kommer vi på Sportal att samla helgens bästa matcher enligt vårt tycke. Denna vecka så har vi valt att ta med matcher från Allsvenskan, Premier League, La Liga och CHL.

Det var länge sedan som vi tog med ishockey bland de matcher som vi anser är bäst. Detta för att under sommaren är det främst matcher inom fotbollen som står i fokus.

I vårt program så kommer du hitta matchstarter, datum och kunna klicka dig vidare till live streams. Med andra ord är det allt du behöver för att kunna njuta av det bästa från sportens värld under helgen (25-27/8).

malmö vs ifk göteborg

Schema & streams

I vårt spelschema så hittar du länkar som direkt tar dig till guider för live streaming. Ta gärna hjälp av vårt schema för att hålla koll på alla matcher i helgen!

25 augusti

26 augusti

  • AFC Eskilstuna – Hammarby IF
  • Manchester United – Leicester

27 augusti

bet365 bonus

Spela på odds samtidigt!

Ett bra knep att höja spänningen för alla matcher i helgen är att spela på odds. Genom att använda dig av betting så kan du vinna pengar samtidigt som du ser matcherna på TV eller via live stream.

Redaktionen på Sportal är mycket glada i att tipppa matcher från Sverige, eller övriga Europa. Därför kan vi hela tiden uppdatera våra läsare gällande speltips på matcherna. Det finns självklart inga garanterier för att våra speltips sitter hela tiden. Däremot så tror vi att de är till god hjälp för dig som vill få mer klarhet i hur chanserna ser ut för varje match.

Om du letar efter en bettingsida som har bäst odds på nätet så kommer vi att hjälpa dig med även det. Det är bet365 som vi håller som favoriter när det kommer till höga odds. Därför lägger vi nästan alltid våra speltips inne hos denna bookmaker.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar