Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 25 aug, 2017

AIK – Djurgårdens IF: Live stream på stockholmsderbyt i Allsvenskan

Söndagens fotboll bjuder på en hel del intressanta matcher. Men allra mest intressant är nog derbyt mellan AIK – Djurgården. De ligger inte bara nära varandra geografiskt utan även i tabellen. Det kommer bli en spännande match att följa via live stream och som alltid i ett stockholmsderby, detta handlar om mer än tre poäng.

Vi hjälper och guidar dig till en live stream som håller hög kvalitet på derbyt mellan AIK och Djurgården. Det går snabbt att komma igång med en stream på Allsvenskan som motsvarar de förväntningar man har på en bra sändning, vi visar hur!

Spelare i AIK tar emot bollen i Allsvenskan

  • Matchstart: Söndag, 27 augusti 15:00
  • Spelplats: Friends Arena, Stockholm
  • Här ser du matchen: Cmore live stream

Se stockholmsderbyt mellan AIK – Djurgården via stream direkt

Djurgården ligger tvåa, endast ett poäng för trean AIK. Så det laget som vinner kommer att stå som ensam tvåa efter att alla lagen spelat 21 omgångar. Stämningen och inramningen med bengaler & pyroteknik kommer få Friends Arena att lyfta. Så missa inte matchen och följ den via live stream.

För att snabbt och enkelt komma igång med en live stream på Allsvenskan krävs det ett konto hos Cmore. Där ser man alla omgångar av Allsvenskan via stream online. Läs vår guide för ett komplett schema över alla omgångar i Allsvenskan.

Sätt igång en live stream på stockholmsderbyt mellan AIK – Djurågrden direkt. Båda lagen kommer gå ut hårt för att ta tre otroligt viktiga poäng och äran att titulera sig som Stockholms bästa fotbollslag. Vi förväntar oss en fotbollsmatch utöver de vanliga vi får se i Allsvenskan. En match som förhoppningsvis kommer vara väldigt sevärd via live stream.

Vänta inte tills sista sekunden med att skaffa en live stream på AIK – Djurgården. Så kom igång redan idag för att undvika paniken sista minuterna innan matchstart i ett desperat försök att hitta en bra live stream. Det vi rekommenderar är enbart seriösa och lagliga streamingtjänster. När man väljer en laglig live stream stödjer man inte bara leverantören. Man stödjer även svensk fotboll.

Vem är bäst i Stockholm?

Kampen mellan vilken av de tre stockholmsklubbar som är bäst i staden går alltid varm. AIK är ett fotbollslag som under de senaste åren har lyckats bäst i Allsvenskan om man ska gå på tabellplaceringar.

I årets upplaga av Allsvenskan så verkar AIK få svårare att hålla sin klockrena plats som Stockholms bästa lag. Det är nämligen Djurgården som i skrivande stund innehar den bästa placeringen. Kanske kommer detta förändras efter söndasgens stora derby.

Just nu är det bara en poäng som skiljer lagen åt. Det är fortfarande en ganska lång väg kvar till serieledande Malmö FF.

Malmö FF tar samma dag emot IFK Göteborg på hemmaplan nere i Skåne. Den matchen kommer du att kunna se på samma sätt som AIK – Djurgårdens IF.

Behöver du ändå mer hjälp så kan du läsa mer här: MFF – IFK Göteborg live stream.

Våra tankar kring stockholmsderbyt

Bland supportrar kommer det givetvis att vara en hel del känslor inblandade innan, under och efter matchen. Detsamma gäller mellan spelarna som absolut inte vill göra sina supportrar missnöjda. Vi får hoppas att det inte leder till onödigt stök och bråk bland supportrar som det ibland kan bli.

Med tanke på att vi närmar oss slutspurten av Allsvenskan är det väldigt viktiga poäng för båda lagen. AIK har släppt in minst mål av alla lag i Allsvenskan och kommer förmodligen hålla fast vid sitt tighta försvarsspel. Djurgården har en tendens att lyfta sig mot bra lag i serien och kommer vara på tårna i mötet mot AIK. Frågan om vem som tar hem detta heta derby är en öppen historia enligt oss på Sportal.

En spännande match väntar som sagt och det vore synd att missa den. Så se till att vara väl förberedd med en live stream lagom till matchstart som är på Söndag 27 augusti klockan 15:00.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar