Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 jan, 2017

Få bonus varje måndag hos Unibet

Alla medlemmar inne hos Unibet gynnas av de bra kampanjer och erbjudanden som skapas. Dessa erbjudanden kan vara välbehövliga om du vill öka dina chanser att vinna pengar på odds.

Ett av deras erbjudanden gäller på måndagar. Då kan du som är på hugget spela på betting och hämta en bonus. Din bonus kommer i form av ett spel som låter dig betta 50 kr på live odds.

Läs mer om hur detta erbjudande fungerar, och vad det finns för Unibet odds bonusar.

Kombinationer

För att kunna få denna bonus så behöver du endast spela på odds som vanligt. Om du lägger in en trippel-kombination så försäkrar du dig om att få en bonus tillbaka.

Bonusen är möjlig att hämta redan nästa dag. Det innebär helt enkelt att du redan 24 timmar efter kan lägga ett nytt speltips. Denna gång helt utan egen insats. Trots detta så har du samma chanser att vinna lika mycket pengar som om du vore lagt din insats själv.

Nedan får du fram en exakt plan om hur du kan gå vidare och hämta din bonus hos Unibet.

  • Logga in, eller skapa ett nytt konto hos Unibet
  • Sätt in pengar & använda deras välkomstbonus
  • Satsa på en spelkupong med tre matcher med 100 kr i insats (lägsta odds per match: 1.40)
  • Oavsett hur det går i din spelkupong, så belönas du med en bonus
  • Spela odds med spel nästa dag (värde: 50 kr)

Fler bonusar & erbjudanden

Unibet är en bettingsajt som alltid bjuder på det där lilla extra! Därför kan du inte bara hämta en stor välkomstbonus på totalt 200 %. Du kan även som redan befintlig medlem hämta massor av andra erbjudanden att spela med.

Just nu finns deras välkomstbonus, spel på 50 kr, bonus på vinnaren av Australian Open och dagliga kampanjer med den hetaste bettingen online.

För att få fram alla de bästa odds bonusar hos Unibet så rekommenderas du att klicka dig vidare till dem. Där har de ytterligare information om vad du kan få, samt hur du aktiverar dina erbjudanden.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1238 Artiklar