Borussia Dortmund tog inte hem bucklan i år - och det tror jag berodde just på att Marco Reus har varit skadad efter vinterhalvåret. 

Vintern 2018 och tätt intill januari 2019 var Borussia Dortmund herren på täppan. I toppen av tabellen som dem var, hade Dortmund stort övertag jämfört med den andra platsens Bayern München. Det såg lovande ut att de kunde vinna den tyska ligan – som de inte gjort på länge. Men nej, för Reus blev ju skadad.

När Marco Reus blev skadad intill vintern 2019 började allt vända. Borussia Dortmund förlorade match efter match och allt de byggt började rasera mot ruiner. Succesivt ju mer vi började gå mot den tidigare våren hade Bayern München började smyga sig upp på Borussia Dortmund. Sen kom den ödesdigra matchen mot Bayern München på Allianz Arena, som slutade med fräcka 5-0 till München.

Jag har svårt. Svårt att tänka mig att Dortmund kunde lyft bucklan utan Marco Reus. Reus är allt i offensiven, han styr och ställer, bygger upp och avslutar. Mannen är fantastisk. En riktig lagledare, en kapten. En sån där som ger trygghet åt hela laget. Men skadorna som stod i vägen är Marco Reus nackdel. Det är inte första gången Reus blir skadad heller utan har hänt förr, där han var borta många månader.

Detta var verkligen Dortmunds år och jag hoppades innerligt att det skulle vara de gulsvarta bina som skulle lyfta bucklan. Men nej, inte detta år. Kanske nästa år, eller året efter det. Ingen vet. Men de bjöd verkligen på en show i alla fall.


I Champions League åkte Dortmund ut i åttondelsfinalen mot Tottenham, som senare tagit sig hela vägen till final. Läs hur ni gör för att streama Liverpool - Tottenham live.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se