Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 3 jul, 2017

Djurgården – Kalmar FF: Live stream på Allsvenskan 2017

Se Djurgården – Kalmar FF via live stream . Det går enkelt att komma igång med en live stream på Allsvenskan som håller mycket hög kvalitet. Hur du går tillväga för att följa matchen via live stream hjälper vi dig med.

Matchen spelas på Tele2 Arena i Stockholm och avspark är klockan 19.00. Sändningen via live stream startar 18.50 med lite analyser i studion inför matchen. Har du inte riktigt koll på hur schemat för Allsvenskan ser ut kan du läsa vårt spelschema för Allsvenskan 2017.

Djurgården firar mål Allsvenskan 2017

Live streama Djurgården – Kalmar FF i hög kvalitet

Vanligtvis kostar det pengar att live streama matcher från Allsvenskan. Men nu kör redbet en kampanj där du kan få tillgång till Allsvenskan . Det som krävs är att du tar del av redbets kampanj där du gör en insättning och sedan får en bonuskod till din mail.

Då använder du din bonuskod för att få tillgång till hela Cmores sportpaket under en tidsbegränsad period där du kan se alla Allsvenskan via live stream . Ett kanonerbjudande som inte bara ger dig live streaming men också möjlighet att vinna pengar på betting.

Det blir mer och mer eftertraktat att kunna live streama Allsvenskan online. Då är Cmore det bättre alternativet eftersom du enkelt kan ta med dig live streamen på flera olika enheter. Du kan kolla via din mobil, surfplatta, dator och tv.

Det är inte bara matchen mellan Djurgården – Kalmar FF som går att följa via live stream idag. Hammarby spelar borta mot Häcken med samma starttid. Mer om hur du live streamar den matchen kan du läsa på BK Häcken – Hammarby IF live stream.

Djurgården Allsvenskan 2017

Odds på Djurgården – Kalmar

Med tanke på att Djurgården är ett bättre lag på pappret och har visat det under serieomgångarna är det inte konstigt att de är storfavoriter inför kvällens match. Kalmar har haft en tung säsong där bollen inte riktigt studsat deras väg. Matchen ikväll lär inte bli ett trendbrott för smålänningarna som gästar huvudstaden.

Matchodds

  • Djurgården: 1.39
  • Oavgjort: 4.35
  • Kalmar: 8.50

Vi på sportal tror på en ganska ensidig matchbild där Djurgården kommer styra spelet matchen igenom. Kalmars chans ligger i kontringar och är något som Djurgården säkerligen kommer ha koll på. Vi tror inte det finns särskilt stor chans att Kalmar skräller ikväll och har därför spelat på Djurgården. Det känns som ett relativt säkert spel som inte ger särskilt stor utdelning men med en liten risk.

Oddsen är hämtade från redbet där du även hittar erbjudandet om live streaming på Allsvenskan.