CS GO betting & odds

Det har skapats en storslagen liga som samlat några av de bästa lagen inom CS GO. Det innebär att det under en säsong spelas en rad stora matcher lagen emellan. Varje match som spelas i ligan för CS GO – ProLeague ESL så kan du betta pengar på vinnaren.

Att spela odds & betting på CS GO är långt ifrån svårt. Det fungerar precis på samma sätt som det fungerar när du vill spela på annan sport. Det går även att hitta esport odds hos de kända bookmakers som även erbjuder betting inom fotboll, ishockey och andra mer ”vanliga sporter”.

  • Spel: Counter Strike GO
  • Kategori: Esport
  • Spelare: 5 vs 5
  • Visas hos: Twitch & bet365
  • Bästa oddsen: bet365

Betta på CS GO

Skulle du ha ett intresse för att streama eller spela CS GO själv, så kan du förena nytta med nöje. Många spelare som är insatta i CS GO menar på att det är enkelt att vinna pengar på esport. I flera fall så kan man hyfast enkelt förutspå en vinnare i dessa matcher som avgörs i Pro League ESL.

Det är inte speciellt mycket som du behöver tänka på om du redan känner till hur betting går till. Att spela på odds är något som de allra flesta svenskar har gjort någon gång i livet. Det är inte speciellt svårt att förstå reglerna om du är ny.

När det kommer till att betta på CS GO ESL ProLeague så fungerar det precis som vanligt. Du kommer att få chansen att välja vilken av de två lagen som vinner en match i CS GO. Dessa två lag kommer i sin tur att ha ett odds. Det lag som antas att vinna matchen i CS GO har oftast det lägsta oddset.

Vi tycker helt klart att det är ett måste att ha ett spelkonto hos en bookmaker som erbjuder esport. Speciellt om du är intresserad av att spela på betting och odds in CS GO.

Vi kommer på denna sida även rekommendera några av de oddssidor som erbjuder de bästa oddsen inom esport. För att se vilka bettingsajter vi har rankat som de bästa inom esport så kan du enkelt kolla in vår lilla lista.

Där har vi mer information om vilka sidor som vi tipsar dig att spela på CS GO betting online. Vi guidar dig inte bara till de sidor som har bästa oddsen, utan vi ser även till att jämföra lite olika typer av bonusar. Det kan även finnas andra fördelar med att vara medlem på en bettingsida. Vi försöker att guida dig så gott vi bara kan!

cs go final

Betting sidor för CS GO

Så vart kan du vända dig när det kommer till odds inom CS GO? Jo, självklart till en betting sida som har samlat spel på matcher som ska avgöras i ProLeague ESL eller under andra stora evenemang.

Det finns en lång rad sidor med odds som går att använda dig av för att öka spänningen inom esport. Det råder ingen tvekan att esport, och i synnerhet CS GO har växt extremt mycket under de senaste åren.

Därför är det inte speciellt konstigt att det nu finns de sidor som erbjuder odds inom esport. Intresset är skyhögt, och ingen tyder på att det kommer att minska, utan snarare tvärtom.

Det kan därför vara ganska smart att redan nu har förbereda ett spelkonto hos en betting sida med CS GO odds. Som vi tidigare nämnde så finns det inte en speciell sida som är nätets bästa när det kommer till betting av CS GO. Nedan hittar du en lista med de sidor som vi tycker klarar sig bäst under vårt test inom betting av esport.

  • Bet365

Världens största betting sida har självklart även sett till att uppdatera med de allra bästa oddsen från CS GO, och massor av annan esport. Här kan du bläddra mellan de odds som erbjuds på världens bästa lag inom CS GO.

Bet365 ser även till att du får massor av bra odds på andra sporter. Under de år som bet365 varit världsledande inom betting så har de fått massor av nya medlemmar som njuter av all den sport som finns hos oddssidan.

  • Unibet

En het konkurrent till bet365 är Unibet. Även detta är en spelsajt som erbjuder riktigt bra odds för alla deras medlemmar. De erbjuder inte bara bra odds inom CS GO och esport, utan här har de skapat ett otroligt stort utbud av matcher inom alla möjliga olika sporter som du kan tänkas vilja spela på.

Unibet ser till att uppdatera med de allra senaste matcherna som kommer att gå av stapeln i de ligor, turneringar eller cuper som finns inom CS GO. Därför kan det alltid vara en god idé att kolla bland deras utbud efter nya matcher inom CS GO.

Hämta din bonus på 500 % upp till 500 kr att spela odds inom esport med!

  • Betfair

Självklart så är inte Unibet och bet365 ensamma när det kommer till att erbjuda sjyst betting från CS GO. Även Betfair är en aktör som har förstått att många människor i Sverige, och i övriga Europa har börjat intressera sig för CS GO betting online.

Söker du efter hjälp när du letar efter bra odds på esport så är vi säkra på att vi kan hjälpa till. Betfair kanske ligger lite i bakkant av bet365 och Unibet när det kommer till esport, men jobbar starkt på det.

Redan nu kan du hitta massor av matcher som spelas under ProLeague ESL, Dreamhack och andra mästerskap.

Börja spela på esport & hämta bonus på hela 100 % upp till 1000 kr hos Betfair!

Ligor & turneringar

När man har nått den absoluta världsklassen av spelare inom CS GO, så kan du tävla. För att tävla i CS GO så behöver du först ha ett lag. Det gäller att detta lag sedan kan avancera sig uppåt i de ligor och turneringar som finns till.

Den absolut bästa ligan som europeiska lag kan spela i kallas för ESL Pro League. Där samlas lag från Sverige, Danmark, Polen, Tyskland och Ukraina. Dessa lag spelar sedan en liga där de gäller att samla så mycket poäng som möjligt. Desto mer poäng som ett lag samlar, desto högre upp i tabellen för ESL ProLeague kommer laget.

Det finns även en liga för alla de lag som håller till över Atlanten. Det innebär att det finns flera lag som spelar i den nordamerikanska ligan.

Likt som ESL ProLeague i Europa så består även ligan i Nordamerika av 14 lag som gör upp i matcher för att slåss om värdefulla poäng.

Vi har nedan sett till att rada upp lagen som just nu spelar i ESL ProLeague i Europa och ligan för Nordamerika. Bland alla lag så hittar vi lag som består av majoriten svenskar, eller till och med till 100 %. Dessa lag tycker vi är allra roligast att följa under tuneringar och ligor som spelas inom CS GO.

Det är heller inte alls ovanligt att det arrangeras stora tävlingar inom CS GO under ett helt år. Kolla då in stora lan eller tävlingar som t.ex. Dreamhack.

ESL Pro League

Europa:

Ninjas in Pyjamas (NiP)
Fnatic
FaZe Clan
Heroic
Team Kinguin
Virtus.Pro
North
Astralis
Natus Vincere
Team LDLC
Hellraiser
G2 Esports
Team ENVYUS
Mousesports

Nordamerika:

Optic Gaming
Rush
Renegades
Winterfox
Selfless Gaming
NRG Esports
CompLexity Gaming
Misfits
Team Liquid
Luminosity Gaming
Immortals
Cloud9
Counter Logic Gaming
SK Gaming

Live streaming

Letar du efter möjlighet att streama CS GO live så finns det massor av hjälp för dig. Det händer att TV-kanaler i Sverige väljer att erbjuda stora matcher i stora ligor från esport. Det är däremot alltid vanligast att streama esport på nätet. Det finns en lång rad olika streamsidor som visar storslaget spelande av CS GO-matcher.

Det går att se flera av de stora matcherna med hjälp av de live streams som finns till. Under några års tid så är det bet365 som legat i framkant både när det kommer till betting, och när det kommer till live streams. Det finns även andra streamingsidor. En populär sajt att ta hjälp av är Twitch. De har under en lång period erbjudit oss som är intresserade av att streama CS GO.

Så spelar du – Regler & speltips

CS GO är ett skjutspel där du kommer att vara mitt inne i ett brinnande kring mellan rättvisan och terrorism.

En match inom CS GO spelas mellan två lag. Dessa två lag består av 5 spelare var. Vilket innebär att det finns 10 spelare på planen under en match.

Lagen som möts kommer att få turas om vilket lag som kommer vara terrorister och counter-terrorister. Är du med det laget som är terrorister så är ditt uppdrag att förgöra dina motståndare, eller att plantera en bomb på en speciell plats.

Uppdraget som Counter-terroristerna är helt enkelt att stoppa sina motståndare att attackera eller plantera bomben på den utsatta tiden.

En match spelas i flera olika omgångar och spelas i bäst av 30. Det laget som först lyckas att nå 16 poäng kommer att vinna.