Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 aug, 2018

Chelsea – Lyon: Live stream, speltips & laguppställning

Chelsea ställs emot Lyon i Champions Cup ikväll, i vad som är de båda lagens sista match inför starten av Premier League respektive Ligue 1.

Streama Chelsea – Lyon

Vill du titta på Chelsea – Lyon live? Det är du inte ensam om, men trots det kan du göra det så gott som .

Allt som krävs för att streama Chelsea – Lyon är att skapa ett konto på Bet365, och där säta in minst 50 kronor. Då kan du se matchen med bra bildkvalitet.

Den svenska TV-kanal som visar matchen är TV3 Sport, alltså inte vanliga TV3. Många saknar TV3 Sport och därför kan Bet365 vara en bra lösning för att ändå se matchen.

  • Match: Chelsea – Lyon, International Champions Cup
  • Datum & tid: Tisdag den 7 augusti, 21:05
  • Arena: Stamford Bridge, London
  • Stream: Bet365

Streama Champions League

Sarri anställd förvånansvärt sent

Italienaren Antonio Conte kom till Chelsea i april 2016, för att ta laget åter på vinnande bana efter en oerhört svag säsong där Chelsea på något sätt blivit ett mittenlag. Contes första fullständiga säsong med laget ledde han trots turbulensen inom klubben Chelsea till ett ligaguld.

Säsong två blev dock inte vad varken Conte eller Chelsea önskat sig. Det ryktades tidigt om sprickor mellan Conte och klubbägaren Roman Abramovich, och ingen rök utan eld som man bruka säga. Efter en femteplats och frostig relation mellan tränare och president, fick Conte till slut lämna klubben.

Anmärkningsvärt är dock att Chelsea väntade ända fram till mitten av juli med att sparka Conte och ersätta med förre Napolitränaren Maurizio Sarri, istället för att göra rockaden under tidig försäsong. Sarri var trots allt utan jobb från slutet av maj, och det är troligt för att inte säga högst sannolikt att tränaren kunnat förbereda sig själv och laget bättre för säsongen om han fått jobbet tidigare.

Lyon har inför säsongen tappat flera duktiga spelare, i form av Mouctar Diakhaby, Jean-Philippe Mateta och Willem Geubbels. Storstjärnan Mariano Diaz är dock kvar ännu, och även Memphis Depay, som dock kopplas ihop med Milan.

Speltips

Chelsea inleder sin Premier League-säsong redan på lördag, medan Lyon premiärspelar i Ligue 1 på söndag. Vi har svårt att tro att lagen vill ödsla allt för stora krafter på en träningsmatch så här tätt inpå, och vi väntar oss en målsnål match.

Bet365 erbjuder det mycket fina oddset 2.20 gånger pengarna på under 2,5 mål, och vi hugger utan att tveka.

  • Tips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.20, Bet365

Topp 10 världens mest populära klubbar

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar