Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 nov, 2020

BK Häcken – Örebro SK: Följ Allsvenskan via stream direkt

Öster Örebro speltips stream

  • BK Häcken ligger på fjärde plats i Allsvenskan, och har inte gett upp topp tre.
  • Örebro SK ligger åtta, och har ingenting alls att spela för.
  • När lagen möttes i våras blev resultatet 0-0.
Vad BK Häcken – Örebro SK, omgång 29 i Allsvenskan
Var Bravida Arena, Göteborg
När Söndag 28 november, 19:00
Live stream Streama BK Häcken – Örebro SK

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vi hjälper er att hitta en live stream till Häcken – Örebro. Se hur du kan streama matchen live!

Streama Häcken – Örebro online

Förra mötet lagen emellan blev en ganska trist historia som slutade 0–0. Nu är det nya förutsättningar och Häcken som spelar på hemmaplan. Häcken har dessutom ett bra läge att avancera till en tredjeplats i Allsvenskan, förbi Djurgården. Matchen går utmärkt att följa via live stream och hur du kommer igång kan du läsa i vår artikel.

För att följa Häcken – Örebro via live stream krävs det bara ett par minuter att registrera sig och sedan kan man ta del av hela Allsvenskan via live stream. Det är två lag som på olika delar av tabellen men det kan ändå bli en jämn match. En perfekt match att se via live stream.

  • Matchstart: 29 november kl. 17:30
  • Spelplats: Bravida Arena, Göteborg
  • Visas hos: Dplay

Se Häcken – Örebro via live stream

Örebro har gjort det bra under de senaste matcherna, förutom förlusten mot Kalmar häromveckan. Men hemmastarka och tight spelande BK Häcken ska försöka se till att den positiva trenden för Örebro bryts. Det kommer förmodligen bli en fartfylld match med många kontringar för gästerna som garanterat kommer att bli värd att följa via live stream.

För att komma igång med en stream på BK Häcken – Örebro SK krävs det att man har ett konto hos Dplay med tillhörande sportabonnemang. Det är en enkel process och går väldigt snabbt att komma igång. När man har skaffat sig ett sportabonnemang kan man följa massvis av sport via stream online. Men det mest intressanta för många är att samtliga matcher från Allsvenskan sänds på Dplay.

Med Dplay får du tillgång till alla omgångar av Allsvenskan via live stream. Du kan följa matcherna på flera olika enheter och se fotboll i hög kvalitet via stream.

Häcken ligger på en fjärdeplats i tabellen och Örebro ligger fyra platser under som elva. Båda lagen har bra chanser att avancera några placeringar och för Häcken är detta ett perfekt tillfälle att ta sig upp på en tredjeplats. Då placerar sig laget framför Djurgården som gjort en svagt godkänd säsong så här långt.

Följ Allsvenskan via live stream

Denna söndag spelas även en annan match som även den går att följa via live stream. Det är Helsingborg som spelar mot Falkenberg. Det är precis lika enkelt att se Helsingborg – Falkenberg via live stream som Häcken – Örebro.

Senare till helgen spelas totalt sex matcher där samtliga går att se på live stream. Då kommer vi bland annat få se AIK försöka ta tillbaka andraplatsen i tabellen och ett formstarkt Östersund som spelar mot Sundsvall.

Men en av kvällens höjdpunkter är givetvis matchen mellan Häcken och Örebro som absolut bör följas via en stream online.

Speltips på fotboll

brentford chelsea speltips stream
England
Brentford och Chelsea möter varandra i Premier League på lördagen. Här ger vi er allt inför matchen.
29 februari, 2024
lazio milan speltips stream
Italien
Lazio välkomnar Milan till Stadio Olimpico på fredag kväll. Här kan ni läsa allt inför matchen!
29 februari, 2024
England
Speltips & odds i FA Cup-matchen mellan Wolves mot Brighton. Läs vår analys inför matchen där vi också tar fram en guide om streaming online!
27 februari, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar