Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 3 jul, 2017

BK Häcken – Hammarby IF: Live stream från Allsvenskan

Hammarby reser till Hisingen i Göteborg och möter BK Häcken på Bravida Arena. Det finns som alltid mycket goda möjligheter att följa matchen via live stream. Det går till och med att se BK Häcken – Hammarby via live stream . Hur det går till hjälper vi dig med.

Avspark sker klockan 19.00 och matchen sänds på betalkanaler på TV och såklart via live stream. Att komma igång med live stream på Allsvenskan går snabbt. Det är alltid streaming i hög kvalitet som lämpar sig väl på både små som stora skärmar.

Följ BK Häcken – Hammarby via live stream utan kostnad

Det är Cmore som äger rättigheterna för att sända i Sverige och det gäller även för live streaming. Att gå en annan väg via någon olaglig sajt kan inte bara vara skadligt för din dator, det är även olagligt. Därför är det Cmore som gäller när man vill live streama Allsvenskan online. Men det finns en kampanj som ger dig Cmores sportpaket helt .

Redbet har ett erbjudande där du som spelare kan göra en insättning för att sedan få ett mail med en kod som du använder när du skapar ett konto hos Cmore. Koden kommer ge dig en tidsbegränsad användning av hela Cmores sportutbud.

Där kan du alltså se alla Allsvenska matcher via live stream helt . Det som krävs är helt enkelt en insättning för att få erbjudandekoden skickad till din mail. Sedan är det bara att vänta tills 19.00 då Häcken tar emot Hammarby.

Fördelarna med att välja att live streama via Cmore är många. Den främsta är givetvis att det är helt lagligt, men du får även alltid god kvalitet och bra analyser från kunniga fotbollsexperter. Du kan även live streama Allsvenskan online via flera olika enheter. Det går utmärk att se fotboll via live stream på din mobiletelefon, surfplatta, dator och TV.

Betting & odds på BK Häcken – Hammarby

Hammarby ligger en poäng före Häcken inför matchen ikväll. Matchen kommer hur det än går innebära lite placeringshopp i tabellen då båda ligger i mittenskiktet. Det skiljer bara fem poäng från trean till elvan i tabellen.

Oddsen på att Hammarby vinner bortamatchen är relativt höga. Mycket tack vare Häckens starka hemmaspel. Samtidigt har inte Hammarby direkt övertygat på bortaplan under årets upplaga av Allsvenskan. Oddset på att Häcken vinner ligger på 1.83 medans Hammarby har ett odds på 4.05.

Vi på sportal tänkte dra till med ett lite skräll-bet. Vi tror Hammarby överraskar Häcken och deras supportrar ikväll och vinner med uddamålet. Oddsen är hämtade från redbet där du även hittar erbjudandet om sportpaket hos Cmore.

Gothia Cup drar igång i mitten på juli, världens största ungdomsturnering i fotboll som Häcken har arrangerat under många år. Hur strukturen, datumen och mycket mer kan du läsa i vår guide om världens största fotbollscup för ungdomar.