Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 30 jan, 2017

Atletico Madrid – FC Barcelona: Semifinal i Copa del Rey

Copa del Rey är en populär cup i Spanien som inte bara följs av de spanska fotbollssupportrarna. Runt om i hela världen letar människor efter knep att se matchen.

Ett knep som vi främst tycker om att använda är live streams. Det innebär att du i realtid kan streama matcher i din dator eller mobil. Du får då samma upplevelse som att se Copa del Rey på TV.

Vi guidar dig vidare till tjänster som erbjuder live streaming på spansk fotboll online. Det innebär att du snabbt kan hitta sändningar till Atletico Madrid – FC Barcelona inför de två nervkittlande semifinalerna.

Avspark: Den 1/2-2017, kl: 21:00
Arena: Vincente Calderon
Visas hos: Bet365 live streams

Streama all spansk fotboll!

Det är inne hos den gigantiska bettingsidan bet365 som du nu även kan streama matcher från Spanien. Det innebär att du inte bara kan se matcher i Copa del Rey. Det finns ett stort utbud med matcher där stora lag som FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, och Sevilla gör upp i La Liga.

Därför borde du som är intresserad av spansk fotboll verkligen ha ett spelkonto hos bet365. Denna streaming-, och bettingisda har ett bra utbud av den fotboll som du vill se. En annan stor fördel är även att du kan spela på markandens bästa odds.

Bet365 ser nämligen till att erbjuda den bästa fotbollsupplevelsen som möjligt. Därför snålar de inte på oddsen inför heta matcher i Copa del Rey eller La Liga.

Nedan kan du se lite odds inför matchen mellan FC Barcelona – Atletico Madrid. Där kan du även se lite speltips som du kan använda dig av. Det är perfekt att kunna kombinera betting med streaming. Det höjer helt klart pulsen när du avnjuter matcher från din dator eller mobil.

FC Barcelona tågar mot final?

Vi tror att FC Barcelona kommer gå all in för att vinna Copa del Rey. När deras absolut tuffaste konkurrent Real Madrid åkte ut mot Celta Vigo, så ser nog FC Barcelona sina chanser. Det svåraste motståndet som finns framför dem är Atletico Madrid.

Därför kommer de se matchen som en final, och kommer därmed inte spara på krutet. När både Atletico Madrid och FC Barcelona spelar som bäst, så borde det vara FCB som vinner matchen. Deras trupp är vassare, och framförallt fylld med världsstjärnor på varje position.

Vårt speltips blir därför FC Barcelona som vinnare, och vi hämtar i skrivande stund ut 2.40 i odds.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar