Upprepade gånger har Atlético Madrid varit så nära att vinna Champions League som de hitills aldrig lyckats göra.  

 

Säsong efter säsong, vinst efter vinst. Diego vrider och vänder, tjuter och drar sig i håret, men får trots allt inte till det. Största bekymret för Simone är storlagens komplexitet, och Champions League titeln hamnar därmed bortom räckhåll. Faktum är att Atletico inte har samma kvalité på spelare som spelare i Real Madrid, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Manchester City, men är trots det väldigt starkt som lag, då spelarna är skickliga på det som kallas ”teamwork”.  

År 2013/14 är den bästa säsong de har spelat hittills. Inte enbart slutade de upp på förstaplatsen i La Liga och därmed vann serien, utan även hamnade de förvånansvärt i finalen mot Real Madrid. Matchen slutade med att Real Madrid erhöll vinsten med 4–1, och Atlético Madrid som var så nära. Två säsonger efter, nämligen säsong 2015/16, upprepar sig finalen mot Real Madrid och denna gång kom Atlético ännu närmare Champions League guld genom att framskrida till straffar. Straffdramatiken höll på ett tag och Atletico missade sin fjärde straff, jobbigt, sedan hängde det på Ronaldo som också satte den. Atletico förlorar därmed sin andra final mot Real Madrid. Begripligt? Med det kan man konstatera att Atlético Madrids mest bekymmersamma motståndare på senaste decenniet är onekligen Real Madrid. Vad mer behöver Diego Simone göra egentligen?

Diego Simone har inbringat så mycket till Atlético Madrid. Inte enbart har han bevisat att han är ett taktiskt geni som kan opponera sig på giganterna, utan har lämnat ett stort avtryck av vad riktigt lagsamarbete innebär, nämligen hur alla spelare utgör en otroligt viktig del vid både offensiva och defensiva situationer. Men trots allt detta kanske det i slutändan beror på spelarnas kvalité, detta ”lilla extra” som skulle göra en väsentlig skillnad. Med detta menar somliga att det ligger i detaljerna, och att en detalj inom fotboll på världsklass kan vinna titlar. Kanske är det så, kanske inte. 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se