Arsenal har skrällat mycket denna säsong. I samband med skickliga prestationer ser vi även undermåliga insatser som slutar upp skrällar. 

De bästa spelarna har alltid ett starkt psyke inför varenda match. Lionel Messi och Cristiano Ronaldo verkar aldrig tappa sin form, just på grund av bra träning och ett gott psyke. Ett gott psyke leder helt enkelt till bättre prestationer.

Bortamatcher. Det är något Arsenal inte klarar av. Om de hade varit bättre på bortamatcher hade kunnat vara på minst tredje plats. Efter arton spelade bortamatcher har Arsenal enbart lyckats vinna fåtala sex gånger, och förlorat totalt åtta. De har alltså förlorat mer än vad de vunnit på bortaplan. Men det tar inte slut där, de har även spelat fyra oavgjorda. Men varför är Arsenal så dåliga på att spela på främmande mark? 

Unai Emery har upprepade tillfällen visat och även rent ut sagt att han jobbar mycket med att hålla spelarna ”lugna” på plan. Han vill helt enkelt inte att spelarna ska gå upp i panik, vilket i sin tur leder till fel beslut. Att spela kontrollerat och lugnt, är ekvivalent med ett skickligt spel. Det håller jag helt och hållet med om, men jag tror inte det räcker Emery. Tyvärr. Jag tror det behövs mer än så, jag tror att man behöver byta ut klubbpsykologerna, för de verkar verkligen inte göra ett gott jobb.

Mustafi är ett bra exempel på en spelare som behöver prata ut. Vid flera tillfällen har vi sett att Mustafi gör dumma misstag, antagligen för att han är nervös och gör något impulsivt. Kanske behöver han sitta ner och få tips hur han kan kontrollera det. En ny psykolog tror jag hade varit ett bra botemedel.

Allt som allt tror jag att Arsenalspelarna, som titeln lyder, behöver nya psykologer. Ja psykologer som skickligt kan jobba med deras innersta tankar och rädslor på plan, och jobba med att känna sig trygg när man är långt hemifrån. För jag tror att det är först när man tagit tag i sådana saker innan man kan börja prata annat.

 

 

Läs gärna också: 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se