Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 sep, 2017

Arsenal – Köln: Streama Europa League live

Det är en fullspäckad fotbollsvecka och gruppspelet I Europa League drar bland annat igång. Matchen mellan Arsenal – Köln går utmärkt att streama live. Det är båda lagens debutmatcher i årets upplaga av Europa League och alla de stora matcherna går enkelt att streama. Vi visar hur man kommer igång med en bra live stream i hög kvalitet.

Det är en enkel process att komma igång med en live stream. Efter några klick är man igång med en stream på Arsenal – Köln. De stegen man behöver ta sig igenom för att starta upp en stream kan du läsa om i texten nedan.

Målfirande i Arsenal inför Europa League

  • Avspark: Torsdag 14 sep, 21:05
  • Spelplats: Emirates Stadium, London
  • Visas hos: Dplay

Sätt igång en stream på Arsenal – Liverpool direkt

Det två stegen man behöver ta sig igenom för att ta del av ett gediget utbud av både TV och sport går på under två minuter. Först måste man skapa ett konto hos Dplay. Sedan behöver man välja till deras sportpaket premium. Det inte att streama Arsenal – London.

Men för det förhållandevis lilla belopp man betalar, jämfört med konkurrenterna, får man ta del av en hel del streamad sport. Bland annat massor av matcher direkt via Europa League live stream. Det är en streamingtjänst som helt klart är värda pengarna.

Matchen kommer bjuda på två starka fotbollslag som gör upp om den viktiga förstamatchen i gruppspelet. Den som ofta är så viktig att få med sig i ett gruppspel. Att streama Arsenal – Köln är som sagt väldigt enkelt och man får dessutom en stream på fotboll som håller hög kvalitet.

Du kan streama Arsenal – Köln via din mobiltelefon, iPad, dator eller direkt till teven. Man kan ta med sig matchen vart man vill och streama Europa League på nästan vilken plats som helst.

Sätt igång en live stream redan idag och missa inte någon av den europeiska toppfotbollen som spelas under veckan. Det finns dessutom ett svenskt lag att följa. Streama Östersund – Zorja Luhansk direkt i deras otroliga resa i Europa League.

Arsenal i Europa League

Arsenal har inte övertygat

De vann visserligen senaste matchen i Premier League. Det var inte mot ligans bästa motstånd men ett steg i rätt riktning. Tidigare förlorade de både mot Stoke och Liverpool i matcher där vi åskådare inte bjöds på någon direkt drömfotboll från Arsenal.

De har nu chansen att visa att de är ett slagkraftigt lag som har vad som krävs för att gå långt i Europa League. Och även senare konkurrera om ligatiteln. För Kölns del kan de räkna med gruppspelets tuffaste match. Arsenal borta är ingen lätt match att spela och det kommer bli en hel del försvarsspel för tyskarna.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar