Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 aug, 2017

Ajax – Rosenborg: Se Europa League via live stream

En av de stora matcherna för oss i Skandinavien är matchen mellan Ajax – Rosenborg som spelas idag. Matchen är den första mellan de två lagen av två och favoriterna Ajax börjar på hemmaplan. För oss svenskar finns det goda möjligheter att följa matchen via live stream. Hur du kommer igång med en stream på Ajax – Rosenborg hjälper vi dig med.

Båda lagen är väldigt nära att kvalificera sig till gruppspelet i Europa League. Något som förväntas av Ajax och ses mer som en bonus för Rosenborg. Det kommer alltså bli en väldigt sevärd match via live stream.

Rosenborg supportrar som är förväntasfulla

Följ Ajax – Rosenborg via live stream från Europa League

Att komma igång med en live stream kan vara lite knepigt ibland. Man vet inte riktigt vilka som streamar Europa League eftersom det skiljer sig från match till match. Vi på sportal ser till att uppdatera dig med vart du kan se de största matcherna via live stream varje dag.

I detta fallet är det Unibet som står som leverantör. För att få tillgång till live stream hos Unibet krävs det att man skapar ett konto och har ett saldo. Sedan är det bara att sätta igång med live streaming.

Utöver Europa League får man tillgång till mängder av sporter och matcher att följa via live stream. Det är dessutom som sagt väldigt enkelt att komma igång med en live stream på Ajax – Rosenborg.

Vi rekommenderar endast seriösa och lagliga live streams. Så när du går via oss kan du alltid känna dig trygg. Matchen mellan Ajax – Rosenborg är inget undantag och det tar mindre än en minut att komma igång med en live stream i hög kvalitet. Så se till att komma igång direkt med en bra stream.

Ajax arena inför Europa League

Andra matcher att streama i Europa League

Idag spelas flera omgångar i Europa League. Den som är mest intressant för oss svenskar är förmodligen den mellan streama Östersunds FK – PAOK FC. Den går precis som Ajax – Rosenborg att följa via live stream. Notera dock att i detta fallet är det olika streamingleverantörer.

Se till att hålla dig uppdaterad om vilka som sänder specifika matcher via live stream. Annars kan det vara lätt att snurra bort sig i vad som är lagliga streams och tvärtom.

Så vänta inte, starta upp en live stream på Europa League i hög kvalitet. Eftersom live streams är så pass lättillgängligt idag finns det ingen anledningen att inte ta del av utbudet.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar