Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 31 jul, 2017

AFC Eskilstuna – Djurgårdens IF: Allsvenskan via live stream

Eskilstuna har fortfarande inte fått till något spel i Allsvensk klass och har på 16 matcher plockat sju poäng. Kvällens motstånd Djurgården går det desto bättre för, en vinst ikväll innebär att de går upp på en andraplats i Allsvenskan. Är du intresserad av att följa Eskilstuna – Djurgården via live stream hjälper vi dig.

En på pappret väldigt enkel match för Djurgården och enligt många en lätt i praktiken. Något som kan sätta sig i huvudet på spelarna i Djurgården, att detta är en match de ska vinna enkelt. Vi tror att detta, trots skillnaderna mellan lagen, kan bli en riktigt spännande match att följa via live stream.

Eskilstuna jublar efter ett mål i Allsvenskan

  • Matchstart: 31 juli kl 19.00
  • Spelplats: Tunavallen, Eskilstuna
  • Visas hos: Cmore fotboll

Se AFC Eskilstuna – Djurgårdens IF via live stream

Hur man kommer igång med en live stream på Allsvenskan är enkelt. Det går snabbt och man kan ta del av fotboll via live stream i mängder. De som äger rättigheterna för att sända Allsvenskan och Eskilstuna – Djurgården är Cmore. Vi hjälper dig att hitta bra sidor med fotbolls streams.

Där hittar man samtliga matcher från Allsvenskan, superettan och även en del internationell fotboll som exempelvis EM för damer 2017. Allt finns tillgängligt att följa via live stream i bra kvalitet. Det finns även möjlighet att se annan sport via live stream som exempelvis SHL och Hockeyallsvenskan.

Fördelen med att följa matcher via live stream är att det går att se live streamen på flera olika enheter. Du kan se fotboll via mobilen, iPaden, datorn eller strömma direkt till din teve. Det är smidigt och går väldigt snabbt att komma igång.

Att se Eskilstuna – Djurgården via live stream är inte möjligt lagligt. Anledningen är helt enkelt att Cmore har köpt rättigheterna för att sända matchen via live stream och på TV. Den summan de betalar för att äga rättigheterna är något som klubbarna tar del av och använder inom klubben till bland annat löner för spelarna. Väljer man då en olaglig stream skadar man i längden sporten.

Spelare i Djurgården firar ett mål till publikens jubel

Allsvenskan under vecka 31

Det är en hel del omgångar som kommer att spelas under veckan och framförallt till helgen. Hur denna veckans allsvenska omgångar ser ut kan du se här nedan.

Måndag 31 juli

AFC Eskilstuna – Djurgårdens IF, start 19.00

BK Häcken – Örebro SK, start 19.00

Lördag 5 augusti

Halmstad BK – J-Södra, start 16.00

Örebro SK – IF Elfsborg, start 18.00

Söndag 6 augusti

GIF Sundsvall – Östersunds FK, start 15.00

Hammarby IF – BK Häcken, start 15.00

Kalmar FF – IFK Göteborg, start 15.00

IK Sirius – AIK, start 17.30

Samtliga matcher går enkelt att följa via live stream precis på samma sätt som matchen mellan Eskilstuna – Djurgården. Så se till att komma igång redan idag med en live stream på Allsvenkan.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar