Bettingsidor med enkel registrering

En ny trend online är att spela på bettingsidor med enkel registrering. Du kan alltså betta med en smidig registrering, och spela direkt via BankID eller annan insättningsmetod. Leta efter och hitta en bettingsida där det går fort att registrera dig.

Det senaste året har det blivit populärt att spela på bettingsidor med enkel registrering. Flera bettingsajter har gjort det möjligt att spela direkt via BankID, så att du inte behöver gå igenom en massor av krångliga mellansteg när du ska skapa ditt spelkonto, spelar via enkel registrering direkt utan insättning.

Hitta bettingsidor med enkel registrering och spela snabbt och smidigt! I vår guide berättar vi om alla bettingsidor med enkel registrering. Allt för att din spelupplevelse ska bli så bra som möjligt!

I den här artikeln har vi, som ni kan se ovan samlat alla bettingsidor med enkel registrering – det vill säga alla de spelsajter där du kan spela snabbt utan att lägga allt för stor tid på att skapa ett spelkonto. På så sätt får du en mycket bra och smidig överblick över vilken sida du kan spela på där det är enkelt att upprätta ett konto. Gå in på bettingsidan och spela direkt!

Allt du behöver för att kunna spela på dessa spelsidor är ett mobilt BankID eller ett vanligt BankID. Det är bara att hitta ditt odds, välja spel och insats och sedan snabbt och enkelt föra över pengar via BankID.

Vi tipsar dig om de bästa spelsidorna med enkel registrering på marknaden. Förutom att vi ger er en lista över alla bettingsidor med detta stora plus skriver vi även om fördelar och nackdelar med bettingsidorna, olika bonusar på odds och mycket mer som är bra att veta!

Att spela med enkel registrering är snabbt och smidigt, och på så sätt kan du enkelt testa en ny spelsajt och sedan bara byta till en annan om den inte föll dig i smaken.

Spela snabbt och enkelt

Innan du går in och börjar spela på bettingsidor med snabb registrering kan det vara bra att känna till hur det går till att registreringen är så enkel. Det är viktigt att du vet var du kan göra detta, detta så kallade ”pay and play” – betala och spela direkt med snabb registrering!

Nedan kan du läsa hur du går tillväga för att tippa och spela utan konto!

1. Bettingsidor med enkel registrering

Vi har redan visat er en lista med de olika alternativen av bettingsidor där inget krångligt och tidskrävande konto behöver skapas. Analysera för- och nackdelar och välj den bettingsida som du tror passar dig bäst. Eller så testar du dem en efter en.

Vissa bettingsidor har höge bonusar medan andra har lägre bonusar men samtidigt lägre eller inga omsättningskrav. Det finns också de bettingsidor som erbjuder högre odds och de med något lägre odds. Ofta varierar oddsen mellan sidor på olika matcher och spel, och det är därför fördelaktigt att ha bettingkonton på flera olika sidor.

2. Inloggning med BankID

Då du väl har letat dig in på den bettingsida du vill spela på är det dags att välja om du vill skapa ett konto på samma sätt som alltid, eller om du vill spela med BankID då det går smidigt att registrera sig.

Om du bestämmer dig för att spela med Mobilt BankID kommer du att få verifiera dig med hjälp av mobiltelefonen, och sedan är det bara att lägga dina spel.

Bettingsidan hämtar alltså sedan automatiskt alla uppgifter den behöver med hjälp ditt BankID, och det är därför du inte behöver skriva in namn, adress med mera.

3. Insättning

Du kan alltså meddela alla dina personliga uppgifter utan registrering, och likväl sätta in och ta ut pengar med snabb registrering. Allt du behöver för att föra pengar fram och tillbaka mellan ditt bankkonto och ditt spelkonto är ett BankID. Mycket smidigt och enkelt, och en stor fördel jämfört med andra bettingsidor där du kan behöva vänta flera dagar på att få dina uttag in på bankkontot.

Oroa dig heller inte över säkerheten. De bettingsidorna vi länkar till är alla stora och etablerade, och har folk som spelar på dem från hela världen.

4. Spela utan spelkonto

Så fort du satt in pengar på ditt konto med BankID dras pengar från ditt bankkonto som vanligt, och så fort du vunnit – om du vinner – sätts även vinsten in direkt på ditt bankkonto.

Detta fungerar alltså problemfritt trots att du spelar med snabb registrering. Via ditt BankID får banken som sagt alla uppgifter de behöver.

För att sammanfatta kan vi säga att det som egentligen skiljer sig mellan en vanlig bettingsida och en bettingsida utan snabb registrering är smidigheten och enkelheten. Du slipper fylla i massor av uppgifter om dig själv, och du slipper även vänta flera dagar på att få din vinst in på bankkontot.

Bästa bettingsidor med BankID

Det blir allt mer vanligt med BankID bettingsidor. Detta nytänkande slog igenom 2018, och har snabbt blivit ett väldigt populärt sätt att spela på.

Det går snabbare att spela med ett spelkonto med smidig registrering – både att lägga dina spel och att få ut din vinst. Du spelar utan att skapa konto, och behöver således bara lägga ditt spel så fort du hittar önskat odds på utvald match. När du sedan vinner kommer pengarna direkt in på ditt spelkonto.

Konkurrensen mellan bettingsidor utan konto är redan stor, och lär bara bli större och större. Det kan vara bra att veta vilka sidor som är bäst att spela på. Därför har vi valt att jämföra de olika bettingsidorna. I listan nedan kan du enkelt se vilka sidor som har större eller mindre bonusar, och vårt betyg på bettingsajterna.

BankID – vad är det?

På nätet finns det en e-legitimation du kan använda för att legitimera dig, och det är BankID. Det fungerar som en vanlig legitimation eller ett pass men används istället på Internet.

Om du inte har ett BankID men behöver skaffa det ska du allt som oftast vända dig till din bank, då det är det vanligaste sättet att få ett BankID. Det går även i vissa fall att Telia eller Försäkringskassan kan utfärda BankID/e-legitimation till dig.

Dessutom finns det Mobilt BankID, vilket är detsamma som ett BankID men att det istället används från din mobil. För att använda det måste du ladda ned Mobilt BankID-appen, vilket du kan göra via App Store (från iOS) eller Google Play Butik (från Android).

Här kan du läsa mer om BankID.

Spela från mobilen

Det går naturligtvis att spela med enkel registrering från vilken plattform som helst – mobil, dator eller surfplatta. Spela på bettingsidor med mobil via BankID, och på så sätt vinn pengar smidigt och snabbt.

De allra flesta bettingsidor har en mobilsida på nätet, som du automatiskt omdirigeras till när du går in på sajten. Saknar bettingsidan en mobilversion, så går det bra att spela direkt på den vanliga sajten – även fast du spelar från mobilen.

Bonusar

Hur ser det då ut med bonusar hos bettingsidor med enkel registrering? Ja, precis som på alla andra bettingsidor så skiljer det sig åt, men generellt sett finns det nog något färre bonusar på bettingsidor med smidig registrering.

En av de vanligaste – kanske allra vanligaste – typerna av bonusar är välkomstbonus, som man får når man signar upp ett konto. Eftersom du på bettingsidor med enkel registrering inte skapar något konto på samma sätt, utan bara snabbt spelar direkt, blir det därför lite klurigare med den där välkomstbonusen.

Det finns ändå bettingsidor med enkel registrering som ändå erbjuder dig olika former av bonusar, så som cashback – spela för 1000 kr och få 100 kr tillbaka, till exempel – eller bonusar till vissa matcher. Letar du riktigt noga kanske du hittar spelbolag som ger en viss oddsboost på första spelet.

Bettingsidor utan konto pengar

Fördelar & nackdelar

Fördelarna med att spela på bettingsidor där du enkelt registrerar dig är flera. Givetvis är det ett stort plus att det går så snabbt och smidigt, vilket det även gör när man väljer att spela via Swish. Du går in på en bettingsida, väljer ditt spel och spelar direkt. Inget krångligt skapande konto där du fyller i allt om dig själv, utan bara att spela. Särskilt om du hittar ett liveodds eller ett annat odds som tenderar att ändras inom kort tid är det av oerhörd vikt att kunna spela fort.

Det går dessutom väldigt snabbt och smidigt att ta ut pengar, och du slipper vänta flera dagar som på många andra bettingsidor. Det är även så att du slipper skriva in dina personliga uppgifter, vilket både gör att du sparar tid och kan hålla mer på din integritet.

Nackdelar då? Ja, som sagt kan det i vissa fall finnas lite färre bonusar att välja emellan. Dessutom är det ju så att du måste ha BankID för att kunna spela, vilket kanske inte alla har.

En annan nackdel är att det kan vara svårare att få en överblick på ditt spelande, och att se hur mycket du har satsat, vunnit eller förlorat.

Kundsupport

Så gott som varje bettingsida har en kundsupport, dit du kan vända dig om du stöter på några som helst problem med tekniska grejer, när du ska spela eller andra bekymmer. Det går att fråga om tekniskt strul, uttag och allt möjligt.

Det går alltid att hitta en livechatt via ”kontakta oss”-fliken, och om sidan inte har en livechatt kan du istället mejla eller ringa.

Bettingsidor med enkel registrering är en relativt ny funktion, och därför kan det vara fler problem så här i början. Tur då att det finns kundsupport för dessa ”pay and play”-funktioner