Sportal.se är en hemsida som försöker ge dig som användare, rätta samt pålitlig information, relaterat till sport och vadslagning. Vi tar inte emot vadslagning själva och vi uppmuntrar dig inte att spela.

Som sådant, är vi inte ansvariga för några konflikter som kan uppstå mellan spelare och vadslagnings byråer som visas på våra hemsidor. Det är varje användares ansvar att läsa användningsvillkoren hos vadslagnings byråerna innan registrering hos dessa.

Eftersom våra användare kan vara svensktalande ifrån hela världen är det på eget ansvar att läsa på om lagar och regler om vadslagning i det land du befinner dig i.

På Sportal.se vill vi främja ansvarsfullt spelande och strävar efter att bekämpa minderåriga att spela.

Informationen på denna hemsida ska ses som nyheter och underhållning och inte under några som helst omständigheter betraktas som juridisk rådgivning.

Våra speltips är tänkta att hjälpa våra användare att ta bättre beslut i förhållande till vadslagning. Dock är det endast avsett som en guide och vi tar inget ansvar för eventuella förluster som kan uppkomma när man följer våra råd.

Samtidigt som vi givetvis strävar efter att ge våra användare fullständig och korrekt information är vi inte ansvariga för eventuella felaktigheter som beror på förändringar i informationen sedan tidpunkten för publicering.

Den information som ges på Sportal.se kan ändras närs omhelst utan att vi kontaktar någon.

Om du ser några felaktigheter eller avvikelser i informationen på vår sida, tveka då inte att kontakta oss genom vårt kontaktformulär.

Sportal.se kan inte hållas ansvarig för eventuella skador till följd av användningen utav material och information på vår hemsida.

Alla varumärkena som används på Sportal.se tillhör sina rättmätiga ägare.

bet365 Bet365 Live Odds
1. Gå till bet365
2. Hitta matchen
3. Satsa live
GÅ TILL BET365
bild 1 bild 2