Streama Mjällby - Hammarby: Live stream & TV

  • Mjällby har bara tagit en poäng på tre matcher, och ligger på kvalplats.
  • Hammarby har vunnit en, kryssat en och förlorat en match och ligger i mitten av tabellen.
  • Sist lagen möttes var i en träningsmatch förra året, då Nikola Djurdjic gav Hammarby segern med matchens enda mål.
VadMjällby AIF – Hammarby IF, omgång 4 i Allsvenskan
VarStrandvallen, Mjällby
NärSöndag 28 juni, 14:30
Live streamStreama Mjällby – Hammarby

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Mjällby – Hammarby online

Det är många som kommer att leta efter en Mjällby – Hammarby live stream, för att se när lagen möts på söndag eftermiddag i Allsvenskan. Här visar vi er hur ni gör för att titta på matchen, och se mötet mellan dessa två klubbar.

Det har blivit dags för omgång 4 i Allsvenskan. Dessa matcher var tänkta att spelas för länge sedan, men coronaviruset tvingade schemaläggarna att tänka om. På söndag 28/6 är det hur som helst till sist dags för matchen mellan MAIF och HIF att spelas.

I den här artikeln visar vi er hur ni bär er åt för att hitta en Mjällby – Hammarby stream online på nätet. Följ med här!

Mjällby – Hammarby live stream

Vill du också streama Mjällby – Hammarby? Då ska du veta att det är Dplay som sitter på rättigheterna att sända Allsvenskan. De kommer att visa matchen på sina tjänster, såväl på TV som på nätet. Först och främst tar vi oss en titt på internetsändningen.

För att se matchen online behöver du skaffa ett konto med totalabonnemang på Dplay. När du gjort det kan du titta på alla matcher från Allsvenskan, och alltså se Mjällby – Hammarby. Matchen visas med hög bild- och ljudkvalitet, och kommentatorerna är inte så dumma de heller. Man har även en sådan som Alexander Axén i studion.

Det går att se matchen från valfri plattform – mobil, dator eller surfplatta går lika bra – och du kan även koppla sändningen till TV-skärmen. För att göra det krävs dock att du innehar HDMI-kabel, Chromecast eller liknande verktyg.

Titta på Mjällby – Hammarby på TV

Matchen kommer att visas även på TV, och kanalen som står för sändningen av Mjällby – Hammarby är Kanal 5. Om du har den i ditt utbud kan du titta på matchen utan problem, och utan att behöva skaffa någon streamingtjänst.

Saknar du kanalen som sänder matchen kan du som sagt koppla sändningen från valfri enhet till TV:n med hjälp av HDMI-kabel eller liknande.

  • TV: Kanal 5
  • Avspark: 14:30, söndag 28 juni

Inför matchen

Hammarby gjorde en väldigt blek insats mot AIK förra helgen, då man förlorade med 2-0 och egentligen bara skapade en enda målchans – visserligen en stor sådan. ”Bajen” hade en mindre offensiv taktik än vanligt och försökte spela på AIK:s misstag, vilket inte föll väl ut. Spelarna såg ut att känna sig begränsade och osäkra på planen, till skillnad från hur det brukar se ut.

I cupen mot IFK Göteborg såg det bättre ut fram till det röda kortet på Jeppe Andersen och Blåvitts straff, då man tappade matchen.

Mjällby AIF har inlett rätt svagt, och bara tagit en poäng på sina tre första matcher. Man vann i alla fall kvartsfinalen i cupen mot Falkenberg i torsdags.

Liknande artiklar

Streama Falkenberg - Hammarby: Live stream & TV
Streama Falkenberg - Hammarby: Live stream & TV
Live stream till Falkenberg – Hammarby.
News icon23 september, 2020
Author iconHampus Johansson
Streama AC Milan - Bologna: Live stream & TV
Streama AC Milan - Bologna: Live stream & TV
Streama AC Milan - Bologna live på nätet.
News icon21 september, 2020
Author iconHampus Johansson
Streama AIK – Hammarby: Live stream & TV
Streama AIK – Hammarby: Live stream & TV
Se hur du gör för att streama AIK - Hammarby online, när lagen möts i Allsvenskan söndag den 20:e september.
News icon18 september, 2020
Author iconHampus Johansson