Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 nov, 2020

Streama Kalmar FF – Djurgården: Live stream & TV

Kalmar Djurgården stream

  • Djurgården har förlorat sina två senaste matcher, och ligger på 4:e plats i Allsvenskan.
  • Kalmar FF vann sin senaste match, och ligger på 14:a plats.
  • Djurgården har vunnit de tre senaste mötena lagen emellan.
Vad Kalmar FF – Djurgården, omgång 28 i Allsvenskan
Var Guldfågeln Arena, Kalmar
När Söndag 22 november, 14:30
Live stream Streama Kalmar FF – Djurgården

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Många väntas vilja streama Kalmar – Djurgården, när lagen möts i Allsvenskan på söndag den 22 november. Här visar vi hur ni hittar er livesändning av matchen.

Streama Kalmar – Djurgården online

Intresset för att titta på fotboll från Allsvenskan är större än på länge, och väldigt många lär ha TV-apparaterna igång för att titta på Kalmar – Djurgården söndag 22/11. Men inte alla har kanalen som visar matchen, och då kan det vara bra att istället hitta en live stream.

I den här texten förklarar vi hur ni gör för att live streama matchen. Häng med och se hur ni gör!

Kalmar – Djurgården live stream

Det är enkelt att streama Kalmar – Djurgården. För att titta på matchen kan det vara bra att först ta reda på vilket bolag det är som sitter på rättigheterna att sända Allsvenskan, vilket är Discovery. De pumpar i sin tur ut matcherna på sina plattformar.

När det kommer till streaming är tjänsten du behöver Dplay. Där visas alla matcher från Sveriges högsta serie i fotboll, däribland denna.

Kvaliteten på sändningen är hög, och det gäller så väl bild som ljud som kommentatorer. Man har lyckats sno åt sig till exempel Alexander Axén, som kanske finns där i studion och ger sina synpunkter på matchen.

Det går att se din Kalmar – Djurgården stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta – du väljer!

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ert konto och välj Dplay Total
  3. Titta på Kalmar – Djurgården

Titta på Kalmar – Djurgården på TV

Det är faktiskt ingen TV-kanal som sänder Kalmar – Djurgården. Discovery väljer att endast visa matchen på sin nättjänst Dplay, vilket många människor med Kanal 5 och Kanal 9 är besvikna över. Anledningen till detta beslut kan tänkas vara att Discovery vill att människor ska börja abonnera på deras streamingtjänst.

Hur som helst kan du som skaffar Dplay koppla din Kalmar – Djurgården live stream från valfri enhet till TV-skärmen så länge du har en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller liknande.

Inför matchen

Djurgården har haft några jobbiga veckor på sistone, med en oväntad förlust mot Falkenberg och en väntad men ack så tung förlust mot AIK. Nu håller man på att sjabbla bort Europaplatsen till kommande säsong, då Elfsborg och Häcken kan bli svåra att ta igen på. Men än lever hoppet, och spelschemat de tre resterande matcherna för DIF är förhållandevis enkelt med Kalmar, Mjällby och Varberg.

Kalmar FF ligger och kämpar i botten, och är just nu på kvalplats. Man kommer från en viktig seger, mot Örebro SK.

Speltips

EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar