Streama AIK - Malmö FF: Live stream & TV

  • AIK vann Stockholmsderbyt senast, och studsade alltså genast tillbaka efter förlusten mot IFK Norrköping.
  • Malmö FF fick bara oavgjort mot Varbergs BoIS, och har gått lite knackigt i inledningen av säsongen.
  • Lagen möttes i Svenska Cupen i veckan, och då vann MFF med 4-1. AIK har inte vunnit något av de nio senaste mötena lagen emellan.
VadAIK – Malmö FF, omgång 4 i Allsvenskan
VarFriends Arena, Stockholm
NärSöndag 28 juni, 17:30
Live streamStreama AIK – Malmö FF

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är många som kommer att vilja streama AIK – Malmö FF, för att se när lagen möts i Svenska Cupens kvartsfinal. Här visar vi er hur ni bär er åt för att se matchen den 28/6 online.

Streama AIK – Malmö FF live

Det är väldigt populärt att titta på fotboll för svenskar runtom i landet, och när det vankas kvartsfinal mellan två storklubbar är läget knappast annorlunda. Det kommer att bli ett stort tryck på att hitta en AIK – Malmö FF live stream, och i den här texten förklarar och visar vi var det går att hitta en sändning av matchen.

Det går att titta på matchen online på nätet, och vi redogör för var, hur och när.

AIK – Malmö FF live stream

På söndag kväll klockan 17:30 är det dags för avspark för en av årets hittills största matcher, i alla fall när det kommer till svensk fotboll. Ni som vill streama AIK – Malmö FF, då lagen möts i omgång 4 av Allsvenskan, är inte långt ifrån att nå er slutdestination.

För att få reda på vart man kan titta på matchen på nätet är det bra att först veta vilket TV-bolag som sitter på rättigheterna att visa fotboll från aktuell tävling. Det är Discovery som sänder Allsvenskan, och därför är det deras tjänster du måste gå via för att se matchen. Likadant går du till väga för att streama Djurgården – Kalmar FF.

Gå in på Dplays hemsida, skapa ett konto och välj ett abonnemanget Dplay Total. Då kan du se AIK – MFF live. Sändningen håller hög kvalitet, både vad gäller bild och ljud. Dessutom är kommentatorerna duktiga, man har till exempel värvat över Alexander Axén från C More.

Det går att se matchen från valfri plattform. Titta på mötet via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla sändningen till TV-skärm, om du har en Chromecast eller liknande.

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto och välj rätt abonnemang
  3. Titta på AIK – Malmö FF

Titta på AIK – Malmö FF på TV

Det går tyvärr inte att titta på AIK – Malmö direkt via traditionell TV, oavsett vilka kanaler du har. Det är nämligen ingen kanal som kommer att visa matchen. Men du kan koppla din AIK – Malmö FF stream från valfri plattform till TV:n med hjälp av Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande.

  • TV: –
  • Avspark: 17:30, 28 juni

Inför matchen

Malmö FF har fått en något trög start på säsongen. Nykomlingen Mjällby besegrades visserligen i premiären, men det var ingen alltför övertygande seger. Mot Häcken i omgången därpå fick man bara oavgjort, och detsamma mot Varberg i omgång 3.

AIK fick för en vecka sedan rejält med stryk av IFK Norrköping, men fansen tröstades bara några dagar senare då Hammarby besegrades i årets första Stockholmsderby.

Lagen möttes i Svenska Cupen i torsdags, och då vann Malmö FF med hela 4-1 efter hattrick av Anders Christiansen.

Liknande artiklar

IFK Göteborg – flopp eller succé under 2021?
IFK Göteborg – flopp eller succé under 2021?
Kan hemvändarna i IFK Göteborg lyckas med att göra en bättre säsong under 2021? …
News icon1 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Spelschemat för Allsvenskan 2021 presenterat
Spelschemat för Allsvenskan 2021 presenterat
Komplett spelschema till Allsvenskan 2021! Kolla av kalendern och ta reda på vilka datum du bör hålla extra reda på! …
News icon10 februari, 2021
Author iconEmil Sandberg
Träningsmatcher för lagen i Allsvenskan - 6-7 februari
Träningsmatcher för lagen i Allsvenskan - 6-7 februari
Streama & spela på träningsmatcher inför Allsvenskan 2021. Vi samlar ett schema med helgens matcher! …
News icon3 februari, 2021
Author iconJimmie Nyman