Streama IFK Göteborg - IFK Norrköping: Live stream & TV

Norrköping - Göteborg stream

  • IFK Göteborg har inte vunnit någon av sina nio senaste matcher i Allsvenskan.
  • IFK Norrköping har ingen seger på sina fem senaste, och kommer från tre raka förluster.
  • När lagen möttes i Göteborg förra året slutade matchen 0-0.
Vad IFK Göteborg – IFK Norrköping, omgång 16 i Allsvenskan
Var Gamla Ullevi, Göteborg
När Måndag 17 augusti, 19:00
Live stream Streama IFK Göteborg – IFK Norrköping

IFK Göteborg ställs emot IFK Norrköping, på Gamla Ullevi. Vi visar er hur ni gör för att live streama matchen online.

Streama IFK Göteborg – IFK Norrköping online

Många väntas vilja titta på en IFK Göteborg – IFK Norrköping stream, för att se när de två lagen ställs emot varandra. I den här texten visar vi hur man gör för att titta på matchen direkt på nätet. Följ med och hitta er live stream av allsvenska matchen.

Se hur ni gör för att streama matchen. Titta på mötet online från valfri enhet, och ta er dit genom att följa vår guide steg för steg.

IFK Göteborg – IFK Norrköping live stream

Det är Discovery som sitter på rättigheterna att sända IFK Göteborg – IFK Norrköping online på internet. För att titta på matchen live behöver du således gå via någon av deras plattformar, och titta på matchen live på nätet eller – om möjligt – via TV-sändning.

På nätet kan du streama IFK Göteborg – IFK Norrköping på Dplay, vilket är Discoverys streamingtjänst. Om du har ett konto där kan du titta på fotboll direkt från vilken enhet du vill. Det går att se matchen via mobil, dator eller surfplatta.

Sändningarna på Dplay håller allt högre nivå. I början rapporterades det om vissa problem från olika tittare, men nu verkar det rulla på som det ska. Bilden och ljudet är väldigt bra, och kommentatorerna och experterna är mycket kunniga. På Dplay kan du se alla matcher från Allsvenskan.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på IFK Göteborg – IFK Norrköping

Titta på IFK Göteborg – IFK Norrköping på TV

Det är dessvärre ingen kanal som visar matchen på TV. Discovery TV-sänder endast ett fåtal av de allsvenska matcherna per omgång, och detta är inte en av dem. Anledningen till att så få matcher sänds på TV är antagligen att de vill att man ska starta ett konto på Dplay, vilket man kan förstå.

Du kan hur som helst koppla din IFK Göteborg – IFK Norrköping live stream från valfri enhet till TV-skärmen.

  • Kanal: –
  • Avspark: 19:00, måndag 17 augusti

Inför matchen

Kamratmöte på Gamla Ullevi, mellan två formsvaga lag. IFK Göteborg har inte vunnit någon av sina nio senaste matcher, och Norrköping har inte vunnit någon av sina fem senaste. Dessutom har ”Peking” förlorat sina tre allra senaste.

Norrköping ligger på en fjärde plats i Allsvenskan, och den där förstaplatsen som man hade börjar försvinna ur räckhåll. IFK Göteborg ligger 11:a och har bara två poäng ner till kvalstrecket.

Hoppas att ni som startar en IFK Göteborg – IFK Norrköping stream får en rolig match att titta på! Avspark 19:00 på måndag kväll.

Speltips på fotboll

Danmark – Spanien, 27/1: Stream, speltips & odds (Handbolls-VM)
Danmark - Spanien, 27/1: Stream, speltips & odds (Handbolls-VM)
Klockan 18:00 på fredag kväll inleds semifinalen i handbolls-VM mellan Spanien och Danmark. Läs allt inför matchen här! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Sverige – Frankrike: Speltips, odds & betting (Handbolls VM)
Sverige – Frankrike: Speltips, odds & betting (Handbolls VM)
Läs vårt speltips inför semifinalen av handbolls VM mellan Sverige - Frankrike. Vi tipsar om de bästa oddsen att lägga för din betting inför matchen! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Man City – Arsenal, 27/1: Speltips & stream
Man City - Arsenal, 27/1: Speltips & stream
Toppmöte i England där Premier League mästarna Man City ställs mot nuvarande serieledarna Arsenal i FA Cupen. Ta del av vårt speltips, till ett bra odds.
26 januari, 2023 | Katten Jansson