Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 dec, 2020

Streama Örebro – Hammarby: Live stream & TV

Streama Hammarby - Örebro live

  • Örebro har återigen stått för en stabil säsong, och kan sluta mellan 7:e och 11:e plats.
  • Hammarbys säsong har varit en stor besvikelse, och man kan sluta 6:a, 7:a eller 8:a.
  • Hammarby har vunnit de sju senaste matcherna mot Örebro.
Vad Örebro SK – Hammarby IF, omgång 30 i Allsvenskan
Var Behrn Arena, Örebro
När Söndag 6 december, 14:30
Live stream Streama Örebro – Hammarby

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är ni likt oss intresserade av att hitta en Örebro SK – Hammarby live stream, för att se när lagen möts i Allsvenskan måndag 6/12? Då är ni nästan framme. Vi visar er hur ni gör för att streama matchen online samt hur möjligheterna till att titta på matchen på TV ser ut.

Streama Örebro SK – Hammarby online

Det är väldigt många som väntas vilja titta på Örebro SK – Hammarby online på nätet, när lagen möts i omgång 30 av Allsvenskan på söndag 6 december. Matchen väntas bjuda åskådarna på spänning, bra spel och kanske lite dramatik. I den här artikeln visar vi hur ni bär er åt för att se matchen online. Vi kollar även upp om och i så fall var du kan se den på TV.

Läs våra instruktioner för att hitta din sändning av matchen!

Örebro – Hammarby live stream

Det är Discovery som sitter på rättigheterna att sända Allsvenskan online och på TV, och det är således deras tjänster du behöver gå via för att se matchen. När det gäller sändningen på nätet pumpar de ut matcherna från Sveriges högsta division i fotboll på Dplay. För att se matchen behöver du därför skapa ett konto på Dplay och köpa abonnemanget Dplay Total, vilket kostar dig 349 kr/månad eller 299 kr/månad beroende på om du väljer att binda upp dig för ett år eller inte. Då kan du även bland annat hitta en BK Häcken – Kalmar stream och streama Elfsborg – AIK.

Sändningen håller väldigt hög kvalitet, och det gäller samtliga punkter. Bra ljud, bra bild och väldigt skickliga kommentatorer. När det är på det sättet blir det ännu roligare att se fotboll live.

Det går att se din Örebro SK – Hammarby stream från valfri plattform. Du kan koppla upp matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande i hemmet kan du dessutom koppla sändningen till TV-skärmen, för att förhöja upplevelsen än mer. Mer om TV-sändning under nästa rubrik.

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto med abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på Örebro SK – Hammarby IF

[poll id=”34″]

Titta på Örebro SK – Hammarby på TV

Tyvärr råkar det vara så att ingen kanal kommer att TV-sända Örebro SK – Hammarby. Discovery visar bara upp till två matcher från Allsvenskan per omgång i TV, och denna match är inte utvald. Anledningen till att så få matcher visas i TV är antagligen att de vill att man ska skaffa konto på Dplay. Dessutom spelas alla matcher i den 30:e omgången samtidigt, och då ryms alla ändå inte på TV-sändningen.

Du som har konto på Dplay kan hur som helst koppla din Örebro SK – Hammarby live stream från valfri plattform till TV, med hjälp av ett hjälpmedel som tillåter dig att göra så. Det kan vara till exempel en HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV. Då kan du se matchen på TV ändå, trots allt!

  • Kanal: –
  • Avspark: 14:30, söndag 6 december

Inför matchen

Hammarby har inte fått den säsong fansen hade hoppats på. Man har haft perioder, eller åtminstone matcher, där spelet sett bra ut och där resultaten gått ens väg. Mestadels har det dock varit svaga prestationer och en stor ineffektivitet framför mål.

Örebro SK ligger ungefär där man brukar, på 9:e plats i Allsvenskan. Man gör det bra på hemmaplan men sämre på bortaplan. Laget förlitar sig mycket på magin i fötterna hos Nahir Besara, som här ställs mot sin gamla klubb Hammarby igen.

Speltips på fotboll

England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar