Streama Hammarby - Örebro: Live stream & TV

 • Hammarby har fått en trög start på säsongen, och måste börja vinna matcher konsekvent för att kunna blanda sig in i guldstriden.
 • Örebro ligger i mitten av tabellen, precis som man brukar göra.
 • Hammarby har vunnit sina sex senaste matcher mot Örebro.
VadHammarby – Örebro SK, omgång 11 i Allsvenskan
VarTele2 Arena, Stockholm
NärMåndag 27 juli, 19:00
Live streamStreama Hammarby IF – Örebro SK

Är ni likt oss intresserade av att hitta en Hammarby – Örebro SK live stream, för att se när lagen möts i Allsvenskan måndag 27/7? Då är ni nästan framme. Vi visar er hur ni gör för att streama matchen online samt hur möjligheterna till att titta på matchen på TV ser ut.

Streama Hammarby – Örebro SK online

Det är väldigt många som väntas vilja titta på Hammarby – Örebro SK online på nätet, när lagen möts i omgång 11 av Allsvenskan på måndag 27 juli. Matchen väntas bjuda åskådarna på spänning, bra spel och kanske lite dramatik. I den här artikeln visar vi hur ni bär er åt för att se matchen online. Vi kollar även upp om och i så fall var du kan se den på TV.

Läs våra instruktioner för att hitta din sändning av matchen!

Hammarby – Örebro live stream

Det är Discovery som sitter på rättigheterna att sända Allsvenskan online och på TV, och det är således deras tjänster du behöver gå via för att se matchen. När det gäller sändningen på nätet pumpar de ut matcherna från Sveriges högsta division i fotboll på Dplay. För att se matchen behöver du därför skapa ett konto på Dplay och köpa abonnemanget Dplay Total, vilket kostar dig 349 kr/månad eller 299 kr/månad beroende på om du väljer att binda upp dig för ett år eller inte. Då kan du även bland annat hitta en Malmö FF – Hammarby stream och streama AIK – Djurgården.

Sändningen håller väldigt hög kvalitet, och det gäller samtliga punkter. Bra ljud, bra bild och väldigt skickliga kommentatorer. När det är på det sättet blir det ännu roligare att se fotboll live.

Det går att se din Hammarby – Örebro SK stream från valfri plattform. Du kan koppla upp matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande i hemmet kan du dessutom koppla sändningen till TV-skärmen, för att förhöja upplevelsen än mer. Mer om TV-sändning under nästa rubrik.

 1. Gå in på Dplay
 2. Skapa ett konto med abonnemanget Dplay Total
 3. Titta på Hammarby IF – Örebro SK

2 personer har valt

Votering

Vilka vinner matchen?

 • Hammarby IF

  100%

 • Oavgjort

  0%

 • Örebro SK

  0%

Laddar ... Laddar ...

Titta på Hammarby – Örebro SK på TV

Tyvärr råkar det vara så att ingen kanal kommer att TV-sända Hammarby – Örebro SK. Discovery visar bara upp till två matcher från Allsvenskan per omgång i TV, och denna match är inte utvald. Anledningen till att så få matcher visas i TV är antagligen att de vill att man ska skaffa konto på Dplay.

Du som har konto på Dplay kan hur som helst koppla din Hammarby – Örebro SK live stream från valfri plattform till TV, med hjälp av ett hjälpmedel som tillåter dig att göra så. Det kan vara till exempel en HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV. Då kan du se matchen på TV ändå, trots allt!

 • Kanal: –
 • Avspark: 19:00, måndag 27 juli

Inför matchen

Hammarby har inte fått den start på säsongen fansen hade hoppats på. Man slog Kalmar nyligen och var på väg att vinna även mot IFK Göteborg, och fansen kanske började tro på bättre tider. Men sedan kastar man bort ett inkast och släpper in en kvittering på tilläggstid.

Örebro SK ligger, precis som man brukar, på 10:e plats i Allsvenskan. Man gör det bra på hemmaplan men sämre på bortaplan. Laget förlitar sig mycket på magin i fötterna hos Nahir Besara, som här ställs mot sin gamla klubb Hammarby igen.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: Real på jakt efter seger
Speltips & odds: Real på jakt efter seger
Kan Real Madrid studsa tillbaka efter premiärförlusten? …
News icon27 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: Coronadrabbat Milan
Speltips & odds: Coronadrabbat Milan
Stormatch i Milano! Speltips till AC Milan - AS Roma.
News icon26 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg
Speltips & odds: ÖFK tar emot Bajen
Speltips & odds: ÖFK tar emot Bajen
Speltips till Östersunds FK - Hammarby IF.
News icon23 oktober, 2020
Author iconEmil Sandberg