Streama Elfsborg - AIK: Live stream & TV

  • Elfsborg har gjort en stark säsong och ligger 2:a i Allsvenskan.
  • AIK placerar sig på 9:e plats, men har gjort en stark höst.
  • När lagen möttes tidigare i år vann Elfsborg med 2-1, efter mål av Per Frick och Jesper Karlsson.

 

Vad Elfsborg – AIK, omgång 30 i Allsvenskan
Var Borås Arena, Borås
När Söndag 6 december, 14:30
Live stream Streama Elfsborg – AIK

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är många som väntas vilja live streama Elfsborg – AIK, för att titta direkt när lagen ställs emot varandra i Allsvenskan. I den här artikeln visar vi er hur ni gör för att titta på matchen online, direktsänt på nätet.

Streama Elfsborg – AIK online

Det har blivit dags för ännu en riktigt spännande match i Allsvenskan, när vi får se Elfsborg – AIK mötas på Friends Arena under söndag 6/12. Det är ett AIK som letar efter formen mot ett Elfsborg som visar upp bättre form än på många år.

I den här artikeln visar vi er hur ni gör för att hitta en Elfsborg – AIK live stream. Se hur ni gör för att streama matchen online.

Elfsborg – AIK live stream

Det är inte särskilt svårt att hitta en livesändning av Elfsborg – AIK direkt på nätet, utan du är bara några steg ifrån att ha din fotboll stream framför dig. För att titta på matchen behöver du först och främst få reda på vilket TV-bolag som sitter på rättigheterna att visa Allsvenskan, och sedan ta dig till deras tjänst.

Vi kan tala om att det är Discovery som äger rättigheterna till att sända Allsvenskan på TV. För att titta på Elfsborg – AIK online behöver du bara skapa ett konto på deras streamingtjänst Dplay, och där välja abonnemanget Dplay Total. När det är gjort kan du börja titta på matchen.

Kommentatorerna håller riktigt hög klass på Dplay, och ljudet är fint det också. Bilden fungerar oftast som den ska.

Kostnaden för Dplay Total ligger på 349 kr per månad utan bindningstid eller 299 kr med bindningstid.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Streama Elfsborg – AIK live

Titta på Elfsborg – AIK på TV

Det är ingen TV-kanal som visar Elfsborg – AIK på TV. Du kan därför inte se matchen direktsänt på någon TV-kanal.

Om du saknar kanalen som visar matchen kan du koppla din Elfsborg – AIK stream från valfri plattform till TV-skärmen, så länge du har en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande.

  • TV: –
  • Avspark: 14:30, söndag 6 december

Inför matchen

AIK:s säsong har varit väldigt rörig, ganska turbulent och svag. Det är nästan tur att man inte haft åskådare på matcherna, för annars hade nog buropen haglat och klubben krisstämplats än mer. Samtidigt kanske laget hade gjort bättre ifrån sig om de haft supportrar på läktarna? Det kan vi bara spekulera i.

Efter att Bartosz Grzelak kommit in har det åtminstone gått betydligt bättre för AIK. Man hade en period då man vann mer eller mindre varje match, men nu har man två raka förluster mot halvdant motstånd. Grzelak jobbade som assisterande åt Norling när de tog guld 2018, men har de senaste åren istället varit assisterande förbundskapten åt Roland Nilsson i U21-landslaget.

Elfsborg har gjort en fin säsong, och kommer att sluta 2:a eller 3:a i år.

Speltips på fotboll

Nya Zeeland damer - Sverige damer, 27/7: Speltips & stream
Nya Zeeland damer - Sverige damer, 27/7: Speltips & stream
Damlandslaget ställs mot Nya Zeeland i det tredje och sista gruppspelsmötet. Då Sverige är klara för kvartsfinal behöver detta inte bli något målrikt möte.
News icon 25 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Öster - Jönköpings Södra, 27/7: Speltips & stream
Öster - Jönköpings Södra, 27/7: Speltips & stream
Jönköpings Södra är ett av de formstarkaste lagen i Superettan när de gästar Öster. Spelbolagen tror på ett öppet möte medan vi tror på Jönköpings Södra.
News icon 25 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Helsingborg - Falkenberg, 27/7: Speltips & stream
Helsingborg - Falkenberg, 27/7: Speltips & stream
Att Helsingborg ska slå Falkenberg på hemmagräs i Superettan erbjuds lite mer än dubbla degen hos spelbolagen. Oddset är av värde och får vårt speltips.
News icon 25 juli, 2021
Author icon Katten Jansson