Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 sep, 2020

Streama IFK Göteborg – Hammarby: Live stream & TV

Streama Hammarby - IFK Göteborg

  • Hammarby var med om en målkavalkad senast, när man spelade 3-3 mot Kalmar FF.
  • IFK Göteborg har inte vunnit på 13 allsvenska matcher och efter det senaste poängtappet sparkade man sin tränare Poya Asbaghi. Ännu är ingen ny tränare presenterad.
  • När lagen möttes i Allsvenskan i Stockholm slutade matchen 1-1, som så många andra av Göteborgs matcher.
Vad IFK Göteborg – Hammarby IF, omgång 19 i Allsvenskan
Var Gamla Ullevi, Göteborg
När Torsdag 10 september, 19:00
Live stream Streama IFK Göteborg – Hammarby IF

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är dags för omgång 19 i Allsvenskan att spelas vidare. Se hur ni gör för att streama IFK Göteborg – Hammarby.

Streama IFK Göteborg – Hammarby

En riktigt spännande match väntar torsdag kväll i Allsvenskan, då vi får se två av Sveriges största klubbar göra upp. Många kommer att vilja titta på denna stormatch, och vi visar dig hur du gör för att se den.

På torsdag kväll 10/9, klockan 19:00, tar IFK Göteborg emot Hammarby på Tele2 Arena. Här kan ni läsa om hur ni gör för att hitta en live stream att titta på direktsänt på nätet.

IFK Göteborg – Hammarby live stream

Intresset för att titta på IFK Göteborg – Hammarby online på internet lär vara stort. Lagen, spelarna och fansen har väntat på den här matchen längre än någon hade kunnat drömma om, men på måndag kväll är det äntligen dags för den att spelas.

Vilken tjänst är det då som visar matchen online? För att hitta en IFK Göteborg – Hammarby stream ska du ta dig till Dplay. De äger rättigheterna att visa Allsvenskan.

Skapa ditt konto på Dplay och välj ett abonnemang där Allsvenskan är inkluderat. Du kan se de olika abonnemangen, alternativen och priserna när du skapar ditt konto på sajten.

Kommentatorerna på Dplay är skickliga, och bilden och ljudet är förstklassigt. Sändningarna visas utan problem. Det är väldigt sällan, för att inte säga aldrig, det rapporteras om störningar i Dplays sändningar.

Du kan streama IFK Göteborg – Hammarby från valfri enhet. Du kan även på samma sajt hitta streams till andra matcher i Allsvenskan. Titta på fotboll via mobil, surfplatta eller dator. Du kan även koppla sändningen till TV-skärmen, om du har exempelvis en Chromecast hemma.

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto och välj rätt abonnemang
  3. Titta på IFK Göteborg – Hammarby

Titta på IFK Göteborg – Hammarby på TV

Vilken kanal visar IFK Göteborg – Hammarby? Det är en fråga många ställer sig. Matchen kommer att sändas i TV, på Kanal 9, och du kan således se den där. Dessutom direktsänt. Avspark är 19:00.

Vill du se matchen på TV men saknar Kanal 9 rekommenderar vi dig att koppla din IFK Göteborg – Hammarby stream till TV:n med hjälp av HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller annat verktyg som tillåter dig att göra så.

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Avspark: 19:00, måndag 20 juli

Inför matchen

Hammarby har gjort en svag säsong, men gång på gång har man stått för prestationer som fått en att tänka att ”nu är det nog på väg att lossna”. Senast var när man besegrade Puskás Akádemia – visserligen ett reservbetonat sådant – med 3-0 och samtidigt imponerade spelmässigt. Men sedan följdes den matchen upp av att bara kryssa hemma mot bottenlaget Kalmar FF.

IFK Göteborg har ett så pass bra spelarmaterial att man även här tänker att kräftgången inte kan vara evig. Men det vill sig inte, utan den vinstfria sviten är nu uppe på 13 matcher. Det har Poya Asabghi fått betala för, i form av att få sparken. Ännu har ingen ny tränare tillsatts.

Fotbollsquiz

fotbollsquiz
Lista ut vilken fotbollsspelare jag är. Läs våra ledtrådar i vår fotbollsspelare quiz - och gissa rätt spelare på 0-5 poäng.
31 maj, 2024
serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
14 januari, 2024
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
14 januari, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar