Streama Hammarby - IFK Göteborg: Live stream & TV

  • Hammarby tog äntligen tre poäng senast, när Kalmar FF besegrades med 2-1.
  • IFK Göteborg såg ut att gå mot tre poäng även de i den senaste omgången, men släppte in ett sent kvitteringsmål mot Helsingborg.
  • De två lagen möttes i Svenska Cupens kvartsfinal för en knapp månad sedan. Då ledde Hammarby med tappade och förlorade efter Jeppe Andersens röda kort.
VadHammarby – IFK Göteborg, omgång 9 i Allsvenskan
VarTele2 Arena, Stockholm
NärMåndag 20 juli, 19:00
Live streamStreama Hammarby – IFK Göteborg

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är dags för omgång 9 i Allsvenskan att spelas klart. Se hur ni gör för att streama Hammarby – IFK Göteborg.

Streama Hammarby – IFK Göteborg

En riktigt spännande match väntar måndag kväll i Allsvenskan, då vi får se två av Sveriges största klubbar göra upp. Många kommer att vilja titta på denna stormatch, och vi visar dig hur du gör för att se den.

På måndag kväll 20/7, klockan 19:00, tar Hammarby emot IFK Göteborg på Tele2 Arena. Här kan ni läsa om hur ni gör för att hitta en live stream att titta på direktsänt på nätet.

Hammarby – IFK Göteborg live stream

Intresset för att titta på Hammarby – IFK Göteborg online på internet lär vara stort. Lagen, spelarna och fansen har väntat på den här matchen längre än någon hade kunnat drömma om, men på måndag kväll är det äntligen dags för den att spelas.

Vilken tjänst är det då som visar matchen online? För att hitta en Hammarby – IFK Göteborg stream ska du ta dig till Dplay. De äger rättigheterna att visa Allsvenskan.

Skapa ditt konto på Dplay och välj ett abonnemang där Allsvenskan är inkluderat. Du kan se de olika abonnemangen, alternativen och priserna när du skapar ditt konto på sajten.

Kommentatorerna på Dplay är skickliga, och bilden och ljudet är förstklassigt. Sändningarna visas utan problem. Det är väldigt sällan, för att inte säga aldrig, det rapporteras om störningar i Dplays sändningar.

Du kan streama Hammarby – IFK Göteborg från valfri enhet. Du kan även på samma sajt hitta streams till andra matcher i Allsvenskan. Titta på fotboll via mobil, surfplatta eller dator. Du kan även koppla sändningen till TV-skärmen, om du har exempelvis en Chromecast hemma.

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto och välj rätt abonnemang
  3. Titta på Hammarby – IFK Göteborg

Titta på Hammarby – IFK Göteborg på TV

Vilken kanal visar Hammarby – IFK Göteborg? Det är en fråga många ställer sig. Matchen kommer inte att sändas i TV, och du kan således inte se den där. Åtminstone inte direktsänt. Avspark är hur som helst 19:00.

Vill du ändå se matchen på TV rekommenderar vi dig att koppla din Hammarby – IFK Göteborg stream till TV:n med hjälp av HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller annat verktyg som tillåter dig att göra så.

  • TV-kanal: –
  • Avspark: 19:00, måndag 20 juli

Inför matchen

Hammarby tog äntligen 3 pinnar senast, när man besegrade Kalmar FF. Det var efterlängtade poäng för “Bajen”, som knappast fått den inledning på säsongen de själva eller någon hade förväntat sig. Paulinho stod för både mål och assist, och brassen gjorde sig fint när han fick utgå mer ifrån vänsterkanten.

IFK Göteborg var på väg att vinna sin senaste match även de, men man släppte in en sen kvittering mot Helsingborg. Trist för “Blåvitt”. Vi får se om Poya Asbaghis mannar har större lycka här.

Fotbollsquiz

Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Våren 2016 offentliggjordes det att Janne Andersson skulle bli Sveriges näste förbundskapten efter Erik Hamrén, i ett skifte som var fastställt att ske efter EM 2016 …
News icon13 november, 2020
Author iconEmil Sandberg