Streama Hammarby - IFK Göteborg: Live stream & TV

  • Hammarby kommer från en tung derbyförlust mot AIK, där man såg riktigt bleka ut.
  • IFK Göteborg fick bara 2-2 mot Mjällby senast, och har en del att jobba på.
  • I senaste mötet lagen emellan vann Hammarby med 6-2, i en match där Hammarby hade sex olika målskyttar.
VadHammarby – IFK Göteborg, kvartsfinal i Svenska Cupen
VarTele2 Arena, Stockholm
NärTorsdag 25 juni, 18:00
Live streamStreama Hammarby – IFK Göteborg

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Det är dags för kvartsfinal i Svenska Cupen. Se hur ni gör för att streama Hammarby – IFK Göteborg.

Streama Hammarby – IFK Göteborg

Kvartsfinalerna i Svenska Cupen var egentligen tänkta att spelas för flera månader sedan, och innan Allsvenskan, men som så mycket annat har tävlingen fått skjutas upp. Det var länge oklart om man ens skulle färdigspela cupen, men det gör man.

På torsdag kväll 25/6, redan klockan 18:00, tar Hammarby emot IFK Göteborg på Tele2 Arena. Här kan ni läsa om hur ni gör för att hitta en live stream att titta på direktsänt på nätet.

Hammarby – IFK Göteborg live stream

Intresset för att titta på Hammarby – IFK Göteborg online på internet lär vara stort. Lagen, spelarna och fansen har väntat på den här matchen längre än någon hade kunnat drömma om, men på torsdag kväll är det äntligen dags för den att spelas.

Vilken tjänst är det då som visar matchen online? För att hitta en Hammarby – IFK Göteborg stream ska du ta dig till C More. De må ha tappat rättigheterna att visa Allsvenskan, men de visar Svenska Cupen fortfarande.

Skapa ditt konto på C More och välj ett abonnemang där Svenska Cupen är inkluderat. Du kan se de olika abonnemangen, alternativen och priserna när du skapar ditt konto på sajten.

Kommentatorerna på C More är skickliga, och bilden och ljudet är förstklassigt. Sändningarna visas utan problem. Det är väldigt sällan, för att inte säga aldrig, det rapporteras om störningar i C More:s sändningar.

Du kan streama Hammarby – IFK Göteborg från valfri enhet. Du kan även på samma sajt hitta en Malmö FF – AIK live stream. Titta på fotboll via mobil, surfplatta eller dator. Du kan även koppla sändningen till TV-skärmen, om du har exempelvis en Chromecast hemma.

  1. Gå in på C More
  2. Skapa ett konto och välj rätt abonnemang
  3. Titta på Hammarby – IFK Göteborg

Titta på Hammarby – IFK Göteborg på TV

Vilken kanal visar Hammarby – IFK Göteborg? Det är en fråga många ställer sig. Matchen kommer att sändas på C More Fotboll, och där kan du således se den direktsänt. Avspark är som sagt 18:00.

Saknar du kanalen som visar matchen men ändå vill se den på TV rekommenderar vi dig att koppla din Hammarby – IFK Göteborg stream till TV:n med hjälp av HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller annat verktyg som tillåter dig att göra så.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 18:00, torsdag 23 juni

Inför matchen

Hammarby såg riktigt bleka ut i derbyt mot AIK i söndags. Istället för att pressa högt och försöka dominera matchen som vanligt lät man AIK dra i taktpinnen, i förhoppningen om att det skulle öppna ytor och att man då kunde straffa dem likt hur IFK Norrköping gjorde i matchen innan. Utfallet blev dock istället att Hammarbyspelarna var ovana med taktiken och att man inte alls fick till det offensivt. Räkna med ett få se ett offensivt Hammarby på torsdag.

IFK Göteborg hade en fin fjolårssäsong och har väl hoppats på att ta ytterligare kliv denna säsong. Säsongsstarten har dock inte blivit riktigt vad man önskat sig, med bara fyra poäng på tre matcher. Både mot Varberg och Mjällby kom man dessutom undan med blotta förskräckelsen, efter att ha stått för väldigt sena mål.

Fotbollsquiz

Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
News icon16 juni, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Quiz: Minns du Sveriges trupp till EM 2016?
Sverige har kvalificerat sig till EM 2020. Vi firar avancemanget genom att testa ert minne. Hur många spelare kommer ni ihåg från Sveriges senaste EM-trupp, år 2016?& …
News icon18 november, 2020
Author iconEmil Sandberg
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Quiz: Alla spelare Janne Andersson använt sig av i tävling
Våren 2016 offentliggjordes det att Janne Andersson skulle bli Sveriges näste förbundskapten efter Erik Hamrén, i ett skifte som var fastställt att ske efter EM 2016 …
News icon13 november, 2020
Author iconEmil Sandberg