Streama Hammarby - AIK: Se matchen via live stream

  • AIK åkte på en rejäl smäll senast, när man låg under mot IFK Norrköping med 0-4 i paus och förlorade med 1-4.
  • Hammarbys tolv matcher långa segersvit bröts mot Elfsborg, när man bara fick med sig 2-2 från Borås.
  • Sist lagen möttes vann Hammarby med 2-1, efter att Vladimir Rodic blivit tvåmålsskytt.
VadHammarby – AIK, omgång 3 i Allsvenskan
VarTele2 Arena, Stockholm
NärSöndag 21 juni, 17:30
Live streamDplay

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Hammarby – AIK online

På söndag 21/6 kan de som vill streama Hammarby – AIK live, för att se när lagen möts i omgång 3 av Allsvenskan. Här visar vi hur ni hittar er live stream, för att kunna titta på matchen. Vi ser även över möjligheterna att kolla på Stockholmsderbyt på TV.

Väldigt många kommer att vilja hitta en Hammarby – AIK stream, och se när de två Stockholmsklubbarna ställs emot varandra på Tele2 Arena under söndagen. I den här artikeln går vi igenom hur ni bär er åt för att kolla på matchen online.

Följ med i vår steg-för-steg-guide och hitta er livesändning på nätet av denna spännande sammandrabbning.

Hammarby – AIK live stream

För att få reda på hur du hittar din Hammarby – AIK live stream, är det först bra att ta reda på vilket TV-bolag det är som sitter på rättigheterna att visa Allsvenskan live. Vi kan tala om för dig att det är Discovery som sänder Sveriges högsta, och även näst högsta, division i fotboll. För att se svensk fotboll behöver du vara abonnent på någon av deras tjänster.

När det kommer till sändningar på nätet är det Dplay som gäller, vilket är Disoverys streamingtjänst. Där kan du titta på Hammarby – AIK på internet. Du kan också se IFK Norrköping – Djurgården via stream.

Det finns två olika alternativ för dig som vill kolla på matchen. Först och främst måste du ha ett konto och abonnemanget Dplay Total, men det är upp till dig om du vill ha års bindningstid eller inte. Skaffar du abonnemanget utan bindningstid kostar det dig 349 kronor/månad, men med bindningstid kostar det istället 299 kronor/månad.

Det är möjligt att streama Hammarby – AIK från valfri enhet. Koppla upp matchen från mobil, dator eller surfplatta och se fotboll vart du än befinner dig.

  1. Gå in på Dplay
  2. Skapa ett konto och välj abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på Hammarby – AIK via stream

Titta på Hammarby – AIK på TV

Discovery har valt att inte visa Hammarby – AIK på TV. Bolaget sänder bara ut ett visst antal matcher i TV (Kanal 5 och Kanal 9) per omgång, och den här är inte en av dessa.

Detta är givetvis en stor besvikelse för många trogna TV-tittare, men det är inte särskilt svårt att ana anledningen till Discoverys beslut. De vill antagligen att så många som möjligt ska skaffa ett abonnemang på Dplay, och väljer därför att begränsa TV-utbudet en aning.

Hur som helst kan du som har abonnemanget Dplay Total koppla din Hammarby IF – AIK stream från valfri enhet till TV, så länge du har en Chromecast eller liknande verktyg.

  • TV-kanal: –
  • Avspark: 17:30, söndag 21 juni

Inför matchen

AIK bestämde inför denna säsong att man ska börja spela en mer offensiv fotboll, där Atalanta varit rollmodellen. Man var dock kanske lite för ambitiösa mot IFK Norrköping senast, för där öppnades det ytor och bjöds på chanser och stod 0-4 i paus. Siffrorna snyggades till en aning till 1-4 innan matchen var slut, men det räckte knappast för att trösta AIK:arna. Frågan är hur offensivt man vågar spela mot Hammarby.

Hammarby fick bara med sig en poäng från Borås under onsdagen, vilket var en stor besvikelse för de grönvita. Laget hade vunnit sina tolv raka tävlingsmatcher dessförinnan (med fjolåret inräknat) och då är varje poängtapp tungt. En som var duktig mot Östersund innan men som inte fick till det mot Elfsborg var Muamer Tankovic, som om han stannar i Hammarby nog siktar på att bli skyttekung i Allsvenskan.

Sedan Hammarby gick upp till Allsvenskan för några år sedan har lagen mötts vid tolv tillfällen, där AIK vunnit fem matcher, Hammarby fyra och där tre slutat oavgjort.

Det var pinsamt. Det finns inga ursäkter. Under all kritik. Brutalt dåligt."

Fler fotbollsnyheter

Streama Häcken - Hammarby: TV & Live stream
Streama Häcken - Hammarby: TV & Live stream
Se hur ni gör för att live streama BK Häcken - Hammarby IF.
News icon3 juli, 2020
Author iconHampus Johansson
Streama Lazio - AC Milan: Live stream & TV 4/7
Streama Lazio - AC Milan: Live stream & TV 4/7
Hitta din live stream till Lazio - Milan i Serie A.
News icon3 juli, 2020
Author iconHampus Johansson
Streama IFK Göteborg - AIK: Se matchen via live stream
Streama IFK Göteborg - AIK: Se matchen via live stream
Hitta din live stream till IFK Göteborg - AIK i Allsvenskan 2 juli.
News icon2 juli, 2020
Author iconHampus Johansson