Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 14 aug, 2020

Streama Falkenberg – AIK: Live stream & TV

Falkenberg AIK stream

  • Falkenberg har tre raka matcher utan seger, men har å andra sidan mött idel toppklubbar under dessa matcher.
  • AIK har hela sex matcher utan seger, och det börjar se riktigt mörkt ut för ”Gnaget”.
  • När AIK kom på besök till Falcon Alkoholfri Arena ifjol vann man med 5-1.
Vad Falkenbergs FF – AIK, omgång 16 i Allsvenskan
Var Falcon Alkoholfri Arena, Falkenberg
När Söndag 16 augusti, 14:30
Live stream Streama Falkenbergs FF – AIK

Det är många som vänta vilja live streama Falkenberg – AIK. Se hur ni gör för att se matchen online, vi visar hur du gör!

Streama Falkenberg – AIK online

På torsdag är det dags för en bottenmatch i Allsvenskan, när Falkenberg tar emot AIK på Falcon Alkoholfri Arena. Här visar vi hur ni bär er åt för att hitta en Falkenbergs FF – AIK live stream online på nätet. Vi visar er hur ni gör för att se matchen online.

Följ våra instruktioner så sitter ni snart med en Falkenbergs FF – AIK stream framför er. Det är lättare än vad man kan tro att se matchen på nätet.

Falkenberg – AIK live stream

Det är inte särskilt svårt att kolla på fotboll från Allsvenskan på nätet. Det bolag som sitter på rättigheterna att sända Allsvenskan är Discovery, och de sänder alla matcher på sin nättjänst Dplay. Så länge du har ett konto med abonnemang som inkluderar sportsändningarna på Dplay kan du se alla matcher från Allsvenskan direktsänt.

Gå in på Dplay, skapa ett konto och välj abonnemanget Dplay Total. Då kan du streama Falkenberg – AIK live från valfri enhet. Titta på matchen via surfplatta, mobil eller dator. Den sänds i hög bildkvalitet och ljudet håller klass det också. Dessutom är kommentatorerna och experterna duktiga. Du kan få se och höra alltifrån Erik Edman till Alexander Axén eller Stefan Ishizaki.

Du som vill kan koppla din livesändning av matchen från valfri plattform till TV:n. På så sätt för du över din Falkenberg – AIK stream till TV-skärmen, och för att göra det behöver du en HDMI-kabel eller Chromecast.

  1. Gå till Dplay
  2. Skapa ett konto och välj Dplay Total
  3. Streama Falkenberg – AIK online

Titta på Falkenberg – AIK på TV

Matchen kommer inte att visas på TV. Dessvärre har Dplay beslutat att endast visa ett fåtal av matcherna per omgång i TV, och det här är inte en av dessa.

Du kan hur som helst koppla din Falkenberg – AIK live stream från valfri plattform till din TV, och på så sätt se matchen på TV ändå trots allt.

  • Kanal: –
  • Avspark: 14:30, söndag 16 augusti

Inför matchen

AIK har gjort en makalöst svag öppning på säsongen. Laget har förlorat fyra av sina fem senaste matcher, och ligger på kvalplats. Nu kanske det börjar bli dags att oroa sig för bottenstriden på riktigt.

Sebastian Larsson missade AIK:s senaste match, mot Östersund, och han är nu troligtvis tillbaka. Det blir i så fall en välbehövlig förstärkning till detta unga, oerfarna lag. Nabil Bahoui lär också starta, och troligtvis Henok Goitom också.

Falkenberg ligger sist i Allsvenskan, och har spelat in 12 poäng. Det är väldigt tajt i botten och från plats 16 till 11 skiljer bara 3 poäng.

Speltips

England
Sista chansenför Liverpool att blanda sig i titelracet i Premier League. Läs vårt speltips inför matchen!
12 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Stormatch på Gamla Ullevi på måndag kväll! Läs här allt inför IFK Göteborg - Malmö FF, som sparkar i gång klockan 19:10.
12 maj, 2024
Ishockey
Läs om hockey-vM och matchen mellan Sverige mot Polen som har nedsläppt klockan 20:20 på söndag. Vi bjuder på speltips, odds & stream online!
12 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar