Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 mar, 2020

Streama BK Häcken – Elfsborg: Live stream & TV

Läs hur du gör för att titta på BK Häcken – IF Elfsborg online på nätet.

Har du också lust att streama BK Häcken – IF Elfsborg live på internet? Vi visar hur du gör för att se matchen online.

Det är många som är ute efter att hitta en Häcken – Elfsborg live stream, för att titta när lagen möts i kvartsfinal av Svenska Cupen tidigt på lördag. Inte många fotbollsmatcher spelas längre på grund av coronaspridningen, och vi lär troligtvis inte få se cupens semifinaler spelas som planerat.

Därför är det bra att passa på att kolla på de matcher som väl visas! När ni inte kan se matchen live från Bravida Arena, vad passar då bättre än att hitta en BK Häcken – Elfsborg stream på nätet?

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama BK Häcken – Elfsborg live

Matchen har avspark 13:30, och du kan streama mötet inne på C Mores hemsida. C More är den tjänst som sitter på rättigheter att visa Svenska Cupen, och därför kan du enkelt se mötet om du bara går in på deras sajt, skapar ett konto och väljer abonnemanget C More Mycket Sport. Det går även att hitta en Hammarby – IFK Göteborg live stream där.

Du kommer att se kvartsfinalen med bra bildupplösning och det går att titta från valfri plattform. Kolla på Häcken – Elfsborg online via mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa ett konto och välj C More Mycket Sport
  • 3. Titta på BK Häcken – Elfsborg i Svenska Cupen! (14 mars)

Titta på Häcken – Elfsborg på TV

Eftersom C More äger rättigheterna att sända denna match kommer de givetvis att visa den i en av sina kanaler. Du kan se Häcken – Elfsborg på C More Fotboll, där sänds den direkt.

Om du saknar kanalen som sänder matchen går det lika bra att koppla din livesändning av matchen från valfri plattform till TV med hjälp av förslagsvis en Chromecast.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 13:30

Inför matchen

Bara ett lag per grupp går vidare i Svenska Cupen, och både Häcken och Elfsborg vann således sina grupper.

Häcken gick helt rent genom gruppspelet och släppte inte in ett enda mål. Seger med 3-0 över GAIS, 4-0 mot Eskilsminne och 2-0 mot Östersund.

Elfsborg gick vidare från gruppspelet trots att man faktiskt förlorade mot Oskarshamns AIK med 2-1. Segrarna mot Brage och Örebro räckte.

Häcken – Elfsborg: Frågor & svar

Vilken tid spelas BK Häcken – Elfsborg?

Häcken – Elfsborg har avspark 13:30 på lördag.

Kan man live streama Häcken – Elfsborg?

Ja, det går att se matchen direkt på C More.

Är det gratis att live streama Häcken – Elfsborg?

Nej, ett abonnemang kostar 199 kronor per månad.

Visas matchen i TV?

Ja, C More Fotboll sänder matchen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar