Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 okt, 2020

Streama AIK – IFK Göteborg: Live stream & TV

AIK IFK Göteborg live stream

  • AIK har ryckt upp sig på sistone, och har tre raka segrar.
  • IFK Göteborg har också börjat gå bättre, men avståndet ned till kvalplats är bara tre poäng.
  • IFK Göteborg vann vårmötet med 1-0, efter självmål från Karol Mets.
Vad AIK – IFK Göteborg, omgång 24 i Allsvenskan
Var Friends Arena, Stockholm
När Söndag 18 oktober, 17:30
Live stream Streama AIK – IFK Göteborg

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Rivalmöte på söndag, då vi får se AIK och IFK Göteborg göra upp om poängen. Här visar vi er hur ni gör för att live streama matchen online. Se hur ni gör för att hitta en stream av matchen.

Streama AIK – IFK Göteborg

Väldigt många lär vilja titta på AIK – IFK Göteborg på söndag, när de två stora men i år underpresterande klubbarna möts på Friends Arena. Här hjälper vi er att hitta en live stream av matchen, så att du kan se den direkt.

Följ våra steg och hitta din AIK – IFK Göteborg stream. Vi visar dig vägen till en sändning av mötet.

AIK – IFK Göteborg live stream

För att se matchen måste du först veta var du kan streama matcher från Allsvenskan, och vilka som äger rättigheter att sända matcher från Sveriges högsta serie. Det är Discovery som sitter på rättigheterna att visa matchen, och du kan se matcherna på deras olika kanaler. När det kommer till stream online är det streamingtjänsten Dplay som gäller.

Du som skaffar ett konto på Dplay behöver även köpa ett abonnemang, Dplay Total. Med det abonnemanget kan du se alla allsvenska matcher.

Ha igång din AIK – IFK Göteborg live stream från valfri plattform. Se din fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla sändningen till TV-skärmen, med hjälp av HDMI-kabel eller Chromecast.

Du som väljer att streama AIK – IFK Göteborg kan se fram emot en spännande match där din sändning håller hög bild- och ljudkvalitet samt har duktiga kommentatorer.

  1. Gå till dplay.se
  2. Skapa ett konto och köp abonnemanget Dplay Total
  3. Streama AIK – IFK Göteborg

Titta på AIK – IFK Göteborg på TV

Det är dessvärre ingen kanal som visar AIK – IFK Göteborg på TV. Tyvärr väljer Discovery att inte TV-sända alla matcher, troligtvis eftersom de vill att man ska skaffa ett streamingkonto på Dplay. Det kan vi trots allt förstå.

Du kan hur som helst koppla din AIK – IFK Göteborg live stream från valfri enhet till TV-skärmen, med hjälp av till exempel en Chromecast.

  • Kanal: –
  • Avspark: 17:30, söndag 18 oktober

Inför matchen

Det här är Allsvenskans två troligtvis största floppar. Båda lagen har harvat nära nedflyttningsstrecket hela säsongen, men de har efter förändringar kommit igång en aning. AIK:s värvning av Mikael Lustig har fått fart på laget, och IFK Göteborgs tränarbyte till Roland Nilsson har gett en något större stabilitet och ökat poängsnittet en aning.

När lagen möttes i våras vann IFK Göteborg med 1-0, efter ett sent självmål av Karol Mets.

Speltips på fotboll

EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar