Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 apr, 2016

Stockholmsderby! Djurgården möter Hammarby – live stream

Djurgården har övertygat stort i den allsvenska säsongsinledningen och man har radat upp tre raka segrar. Senast var det Gefle man fick på fall, när Kevin Walker avgjorde mötet i matchens sista minuter.

Djurgården har verkligen fått både sin offensiv och sin defensiv att klaffa i säsongsinledningen, och på de inledande omgångarna har man den totala målskillnaden 9-1.

Hammarby har både blandat och gett i de första omgångarna. I premiären blev man utbuade när man spelade 1-1 hemma mot Östersund. Sedan dess har man hunnit med att få storstryk mot Elfsborg och krossa Helsingborg. Det är svårt att veta var man har detta Hammarby-lag.

Lagen har redan stött på varandra i år, när de möttes i Svenska cupens gruppspel. Då var det Bajen som var bäst, och vann med 3-1.

När lagen mötte varandra förra året vann Hammarby det ena mötet, och det andra slutade oavgjort.

Djurgården har en gyllene chans att på måndag lägga sitt dystra derbyfacit bakom sig, och ta en trepoängare. Räkna med ett krig både på planen och på läktaren, när de två bittra rivalerna drabbar samman.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1566 Artiklar