Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 29 mar, 2016

Jönköping Södra tar sig an favoriten Malmö FF live stream

Fotbollsexperterna tycks inför årets allsvenska vara ovanligt eniga. Det är Malmö FF som kommer lyfta Lennart Johanssons pokal menar man. Den nye tränaren Allan Kuhn har visserligen städat ur truppen ordentligt, och blivit av med namn som Nikola Djurdjic och Agon Mehmeti, och endast gjort två nyförvärv. Ändå kan man med fog hävda att skåningarna besitter såväl den bredaste, som den vassaste allsvenska truppen.

I år lär skåningarna även vara revanschsugna efter att förra året ha blivit nerknuffade från sin tron. Dessutom kommer man denna säsong inte ha något Champions League-spel som tar fokus från den allsvenska satsningen.

Desto tuffare lär det bli för Jönköping Södra som säkerligen kommer vara indraget i bottenstriden. Inte blir det lättare av att förra säsongens skyttekung, Fredrik Olsson, lämnat klubben och skrivit på för Halmstads BK. Man har däremot förstärkt med bland andra Johan Gulliksen från Larvik, och Pawel Cibicki från just Malmö FF. Det återstår att se om han finns med från start mot sina gamla lagkompisar.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar