Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 jul, 2017

IK Sirius – AFC Eskilstuna: Se stream online

Under helgen så kommer det finnas en hel del matcher i Allsvenskan som du kan se på nätet. Detta med hjälp av live streams. När det handlar om matchen mellan Sirius och AFC Eskilstuna, så kommer vi här att uppdatera dig med live sändningar.

Du behöver bara fortsätta läsa här för att kunna streama IK Sirius – AFC Eskilstuna. Här kommer du även kunna läsa hur du kan få tillgång till live streams från Allsvenskan. Detta om du utnyttjar ett erbjudande som just nu finns att hämta på nätet.

Vi samlar all information som du behöver inför matchen här!

afc eskilstuna i allsvenskan

  • Avspark: Den 8 juli, kl. 16:00
  • Arena: Studenternas IP
  • Visas hos: Cmore

Streama Sirius – AFC Eskilstuna nu!

När det kommer till att sända matcher Allsvenskan online, så handlar det om att använda sig av Cmore. Det är nämligen denna streamingtjänst som har alla rättigheter att streama Allsvenskan på nätet. Har du som spelare ett konto inne hos Cmore så kommer du att kunna streama IK Sirius – AFC Eskilstuna.

Det konto som du har inne hos Cmore ska vara uppgraderat till ett premium-konto. Först då kan du se matcher från Allsvenskan.

Har du inte redan ett konto hos Cmore så kan du alltid välja att skapa ett. Ett konto är att registrera sig med, men ska du ha tillgång till Allsvenskan så behöver du uppgradera till premium. Detta kommer att kosta dig en månadskostnad som vi tycker är värd pengarna.

Skulle du vilja se streams från Allsvenskan så finns det faktiskt ett erbjudande som du kan hämta just nu. Detta erbjudande kommer att ge dig ett premiumkonto hos Cmore i en månad.

För att använda detta erbjudanden som låter dig streama Allsvenskan , så behöver du gå vidare till Redbet. Väl där kan du registrera ett nytt konto & sätta in 200 kr att spela för. När du gjort detta så kommer du kunna motta ett streamingskonto hos Cmore. Perfekt för dig som vill se IK Sirius mot AFC Eskilstuna live på nätet.

Mer information om detta hittar du väl på Redbet.

boll i allsvenskan 2017

Fler matcher i helgen

Här kommer vi att ge dig ett spelschema som täcker alla matcher denna helg från Allsvenskan. Där kan du se vilka matcher som kommer att spelas, så att du har chansen att se live streams inne hos Cmore.

8 juli

9 juli

  • 15:00 – IFK Norrköping – IF Elfsborg
  • 17:30 – Kalmar FF – AIK
  • 17:30 – Östersunds FK – Jönköping Södra

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar