Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 feb, 2017

Helgens matcher i Svenska Cupen 2017: 25-27 feb

Det är en tradition inom svenska fotbollen att lagen börjar ladda upp inför sina ligor och divisioner med en gemensam cup. Denna cup kallas som bekant för den svenska cupen, och är den cup som är störst, och mest värdefull att vinna.

Ett lag som vinner svenska cupen kommer inte bara att belönas med ära och prispengar. Det kommer även finnas en biljett ut till Europa. Det kanske är främst denna biljett som man kämpar om. Den kan ta ett allsvenskt lag ut till Europa League, eller i bästa fall Champions League.

Se därför till att du följer dramatiken som bjuds i den svenska cupen, och att du kan se ditt favoritlag spela. Vi kommer här guida dig till både live streams och tips på betting sidor med bäst odds.

  • Cup: Svenska cupen
  • Omgång: Andra omgången
  • Typ: Gruppspel
  • Speldatum: 25-27 februari

Andra omgången i Svenska Cupen

Den andra omgången i gruppspelet av Svenska Cupen 2017 kommer fortsätta att bestå av matcher mellan bättre och sämre lag. Det innebär att många av dessa matcher känns redan på förhand säkra. Dock finns det självklart utrymme med skrällar.

Se bara när Landskrona BOIS slog ut Malmö FF med 3-0 i kvalmatcher innan gruppspelen. Speciellt på försäsongen till Allsvenskan så kan det vara extra svårt se vilka lag som har fått ihop ett bra spel, och vilka lag som ännu har mycket att jobba på.

Nedan kommer vi att rada upp samtliga matcher som kommer att spelas. Många känns ganska ointressanta ur ett nationellt perspektiv, men det finns även mer roliga matcher att följa. Vad sägs om ett Stockholmsderby till exempel? Den 27 februari spelar nämligen Brommapojkarna mot Djurgårdens IF.

25/2

13:00 Vänersborgs FK – IFK Norrköping
14:00 BKV Norrtälje – Örebro SK
14:00 Kristianstad FC – AIK
14:00 Dalkurd – Gais
14:00 IK Sirius FK – Ängelholms FF
14:00 Falkenbergs FF – IFK Värnamo
14:00 BK Häcken – Åtvidabergs FF
16:00 Nyköpings Bis – Östersunds FK
16:00 Halmstads BK – Örgryte IS

26/2

13:00 Gefle IF – Trelleborgs FF
14:00 Helsingborgs IF – Degerfors IF
14:00 Ytterhogdals IK – IF Elfsborg
14:00 Landskrona Bois – Kalmar FF
16:00 Hammarby IF – Varbergs Bois FC
16:00 IFK Göteborg – Arameisk-Syrianska IF

27/2

19:00 IF Brommapojkarna – Djurgårndens IF

svenska-cupen-cmore-stream-live

Se Svenska Cupen på nätet!

Det finns garanterat många i Sverige som kommer att vilja streama Svenska Cupen, eller se matcher direkt i TV. Den svenska cupen är till en början ganska bortprioriterad då det endast handlar om skilja kalvarna från tjurarna. Som tur är så höjs spänningen för varje ny omgång som ska spelas. Lagen ställer upp med allt starkare spelare, och fler människor besöker arenorna för att njuta av fotboll.

Vi kan guida dig vidare till vår guide för live streams & TV för Svenska Cupen 2017. Där hittar du massor av hjälp om hur du kan se matcher på nätet, eller följa live . Vi erbjuder lite olika lösningar för dig som inte vill se ditt favoritlag spela inför upptakten av Allsvenskan 2017.

Det gäller att du redan nu är förberedd för att se de matcher som du allra helst vill se. Det är ingen smart idé att börja leta efter live streams bara några minuter innan din match ska börja. Det kan dessvärre leda till att du missar viktiga minuter från matchen du vill se.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar