Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 maj, 2018

Häcken – Elfsborg: Live stream, speltips & laguppställning

BK Häcken tar emot IF Elfsborg på Bravida Arena. Här kan ni läsa allt inför matchen.

Häcken – Elfsborg live stream

Det är mycket lätt att streama Häcken – Elfsborg i Allsvenskan. Det du behöver är ett konto på CMore, och där väljer du mellan att köpa ett abonnemang eller en matchbiljett till just denna match.

  • Match: Häcken – Elfsborg, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 14 maj, kl. 19:00
  • Arena: Bravida Arena, Göteborg
  • Streama Allsvenskan med CMore

AIK – Östersund stream

Streama Kalmar – Sirius

Svag inledning från båda lag

Varken BK Häcken eller IF Elfsborg kan vara tillfredsställda med sina starter på Allsvenskan 2018. Häcken ligger på plats 8, och med en offensiv bestående av spelare som Paulinho och Moestafa El Kabir vill man kämpa om Europaplats. Laget har dock en match mindre spelad, och vinner man ikväll kan man avancera upp till plats 5.

Om det har gått knackigt för Häcken, har det gått katastrofalt för Elfsborg. Klubben anställde den unge, spännande tränaren Jimmy Thelin inför säsongen, inhämtad från Jönköpings Södra. Det har dock blivit långt ifrån en succé.

Elfsborg ligger på kvalplats, och har bara tagit 1 seger på 7 matcher. Vinsten kom mot svaga Brommapojkarna.

MFF:s tränare Magnus Pehrsson sparkades tidigare under dagen, och vänder det inte snart för Elfsborg är det nog bara en tidsfråga innan Thelin får packa väskan han också.

Trolig laguppställning, Häcken

Abrahamsson
A. Andersson – Wahlström – Lindgren – Arkivuo
Friberg – Irandust – Faltsetas
N. Mohammed – A. Kamara – Paulinho

Skador: Christoffer Källqvist, Juhani Ojala, Joel Andersson (tveksam), Mervan Celik (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Elfsborg

Stuhr Ellegaard
D. Gustavsson – Horn – Nilsson – Kaib
Ishizaki – S. Olsson – Dyer – Gojani – Lundevall
Jebali

Skador: Jesper Manns, Marokhy Ndione
Avstängningar: Samuel Holmén, Ibrahim Dresevic

Speltips

Häcken är starkare än Elfsborg, och har dessutom fördel av att spela på hemmaplan ikväll. Till råga på detta saknar Elfsborg viktiga Samuel Holmén på grund av avstängning, och även ordinarie mittbacken Ibrahim Dresevic är avstängd.

Vi tror att Häcken kommer visa att man är det bättre laget ikväll, och att de tar hem segern på Bravida Arena. Vi spelar den raka 1:an till oddset 1.66 på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar