Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 7 apr, 2016

Gefle välkomnar Djurgården live stream

Efter två omgångar är det Djurgården som har imponerat mest i Allsvenskan. Stockholmarna inledde med att slå Örebro på bortaplan med 2-0. I andra omgången krossade man bottentippade Falkenbergs FF med hela 5-0, inför hemmapubliken på Tele2 Arena. Stockholmarna har verkligen visat att de vill vara med högt uppe i tabellen och kriga, och man har fått både det offensiva och defensiva spelet att stämma så här långt.

Gefle inledde seriespelet genom att spela oavgjort hemma mot Helsingborg, sedan Simon Skrabb slagit in 1-1, som blev matchens slutresultat. I andra omgången besegrade man Gif Sundsvall i Norrlandsderbyt, efter att ha hämtat upp ett 0-1-underläge, och avgjorde med fem minuter kvar att spela. Uppgiften blev något lättare när Gif Sundsvalls Robin Tranberg blev utvisad i matchens 47:e minut.

När Gefle och Djurgården möttes förra säsongen vann lagen ett möte vardera. På Tele2 Arena krossade Djurgården Gefle med 5-1, men fick se sig besegrade på Strömvallen med 2-1. Vårt tips är att lagen i år får dela på poängen, och hålla sina förlustfria sviter intakta.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar