Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Djurgårdsbloggen: Fantastisk avslutning på Stadion

Igår var en märklig dag med många känslor som for genom kroppen – glädje, förvirring och sorg bland annat. Hursomhelst var det en värdig avslutning där alla var med och bidrog på ett fantastiskt sätt. Jag vill tacka alla som var där och delade denna högtidsstund.

Nu lämnar vi Stadion; kanske för evigt, kanske inte. Det är såklart svårt att förstå att nästa hemmamatch inte kommer att spelas där och det kommer nog dröja ett bra tag innan åtminstone jag förstår på allvar att det inte är där vi ska spela våra hemmamatcher framöver.

Spelarna ska precis som publiken hyllas för den moral de visade upp. Jag kan inte minnas när jag varit så säker på en seger på förhand i Allsvenskan tidigare, det fanns inget annat en dag som igår och det kändes definitivt i luften, det fanns inget snack om det – den sista matchen på Stadion skulle avslutas med vinst.

Den första delen av den här säsongen är över. Nu blickar vi framåt mot invigningen av vår nya hemmaplan…

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1566 Artiklar