Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 16 apr, 2012

Det är svårt att återhämta sig

24 maj är det allsvenskt uppehåll inför EM, så schemat är hektiskt för alla lag just nu. Den senaste veckan har hela tre omgångar spelats, vilket tröttar ut spelarna.

– Det är svårt att återhämta sig på så lite tid. Men nu är det ändå fyra dagar sedan matchen mot Elfsborg så det känns helt okej, jag är i bra form, säger Norrköpings anfallare Shpëtim Hasani till Sportal.se.

I kväll tar IFK Norrköping emot Gif Sundsvall, som krossade Syrianska med 4-0 i senaste matchen.

– Vi förväntar oss en riktigt svår match, alla lag i Allsvenskan är bra i år. Sundsvall är svåra att möta eftersom de spelar olika spel beroende på om de har hemma- eller bortaplan, så det krävs en riktig topprestation av oss, fortsätter Hasani.

IFK Norrköping kommer utnyttja sina styrkor, som enligt anfallaren bland annat är fasta situationer.

– Och vi ska försöka hjälpa varandra hela tiden. Vi går för tre poäng i kväll.

IFK Norrköping inledde Allsvenskan med två raka vinster, men åkte på en förlust i senaste matchen mot Elfsborg. Gif Sundsvalls facit är det motsatta. Efter två förluster i början kliver de in på planen i kväll med vinsten mot Syrianska i färskt minne. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar