Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 mar, 2012

Det är klart att det finns givna fallgropar

”Real Göteborg” har stulit så gott som samtliga rubriker inför den allsvenska premiären och spås göra en betydligt bättre säsong än ifjol. Supportrarna kräver guld och experterna spår en topp 3-placering för Blåvitt

Samtidigt som haussen på Kamratgården nått oöverträffade nivåer den här säsongen blir förväntningarna givetvis därefter. 

– Det är klart att det finns givna fallgropar men de är vi medvetna om och det måste vi jobba efter. Att bli för mjuka och för kreativa är givna fallgropar samtidigt som man glömmer bort det defensiva, säger Stahre på upptaktsträffen. 

Hur bygger du framgång?

– Energin är det grundläggande med positiv energi där vi smittar varandra – inga negativa ord och beteenden. Tydlighet i försvarsspel och den destruktiva mentaliteten är en annan viktig del. Det ska vara jobbit att möta oss. Det implementerar man först, förklarar Stahre.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar