Göteborg Djurgården live stream Allsvenskan
NYHETER

Se kvällens höjdpunkt från Allsvenskan direkt via live stream. Läs mer om hur du ser IFK Göteborg - Djurgården direkt.

IFK Göteborg – Djurgården live stream

Det har blivit väldigt populärt att följa Allsvenskan via live stream. Förr var det ett dyrt kanalpaket som gällde, idag är det live stream. Fördelen med att se Göteborg – Djurgården via live stream är att du kan kolla nästan vart du än befinner dig.

För att få tillgång till en riktigt bra live stream på Göteborg – Djurgården krävs det att man först och främst skapar ett konto på Cmore. Sedan krävs det även att man väljer till deras sportpaket, förstå då får man tillgång till hela Allsvenskan via live stream.

Det är alltså inte gratis stream på IFK Göteborg – Djurgården. Men för summan man betalar får man mer sport än vad man hinner följa live.

  • Matchstart: 21 oktober 19:00
  • Spelplats: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Visas hos: Cmore sport

Så se till att komma igång direkt så du sitter redo med en live stream i hög kvalitet innan avspark 19.00. Djurgården har en riktigt bra chans att dra ifrån med hela tre poäng framför Hammarby och Malmö.

Säsongens viktigaste trepoängare

Alla lag förutom Göteborg och Djurgården har spelat 28 matcher. Och innan kvällens match ligger Djurgården, Malmö och Hammarby alla tre på 59 poäng.

Skulle Djurgården vinna kommer de alltså att ligga som ensam etta med två matcher kvar att spela. Ett läge som stockholmarna gärna har framför sig.

IFK Göteborg har inte mycket att spela för mer än att eventuellt klättra en placering. Vilket knappt kommer göra någon skillnad i slutända.

Men att trycka dit Djurgården under sin jakt på ett SM-guld är inget som IFK Göteborg direkt tackar nej till. Så vi som följer den spännande matchen via live stream kan förvänta oss en hel del dramatik.

Sett till formen är Djurgården klart hetare än Göteborg. Med fyra vinster på de fyra senaste känns det inte som att något lag kan stoppa Djurgårdens framfart. Göteborg har dessutom haft det kanske tufft och enbart tagit en trepoängare på fem försök.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se