NYHETER

Allsvenskan blir ännu en profil fattigare, då Tobias Hysén på söndag gör sin sista match i karriären.

Streama IFK Göteborg – Malmö FF

Om du önskar att streama IFK Göteborg – Malmö FF online ska du skapa ett konto på CMore, välja abonnemanget CMore All Sport, och titta på matchen. Matchen sänds live på CMore, och du kan se din stream direkt men även i efterhand om du hellre önskar.

Se din live stream från dator, mobil, surfplatta eller TV. Matchen går nämligen att titta på från valfri plattform.

  • Match: IFK Göteborg - Malmö FF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 4 november, 15:00
  • Arena: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Titta på IFK Göteborg – Malmö FF på TV

Vill du hellre titta på IFK Göteborg – Malmö FF på TV? Då är det bra om du har kanalen C More Fotboll, där matchen visas direktsänt. Saknar du kanalen går det lika bra att koppla din CMore-stream från dator till TV, via exempelvis HDMI-kabel.

Trolig laguppställning, IFK Göteborg

E. Dahlin

Salomonsson – Wiklander – Stafelt – Nordström
S. Ohlsson – Oldrup Jensen – Sakor – V. Wernersson
T. Hysén – Kharaishvili

Skador: André Calisir, Robin Söder (tveksam)
Avstängningar: -

Trolig laguppställning, Malmö FF

J. Dahlin
E. Larsson – Brorsson – Nielsen – Safari
Gall – Innocent – Christiansen – Binaku
C. Strandberg – Antonsson

Skador: Rasmus Bengtsson
Avstängningar: Andreas Vindheim

Legendaren Tobias Hyséns sista match

IFK Göteborg och Malmö FF möts på Gamla Ullevi söndag eftermiddag, då Malmö ska ta chansen att möjligen knappa in på Hammarby och/eller Häcken, beroende på hur resultatet blir i matchen mellan de två lagen senare samma dag.

Malmö FF har efter en trög start på Allsvenskan gjort en väldigt fin höst, och pricken över i:et hade varit om laget knep den där tredjeplatsen. Då får man kvala till Europa League nästa höst.

IFK Göteborg har haft en riktigt sorglig säsong, men det allsvenska kontraktet för 2019 är åtminstone säkrat. Denna match blir också klubblegendaren Tobias Hyséns sista i den blåvitrandiga tröjan. Hysén lägger skorna på hyllan efter matchen, då han redan sagt att han inte kommer att spela den betydelselösa matchen borta mot Örebro en vecka senare.

Speltips

Vi tror på Malmö FF i den här matchen. Laget har betydligt mer att spela för, är det bättre laget och brukar generellt ha lätt för IFK Göteborg, i Göteborg. Sist Malmö förlorade borta mot Göteborg var år 2009.

Vi spelar den raka 2:an till oddset 1.60 gånger pengarna, vilket ni finner på Unibet.

  • Tips: Malmö FF vinner
  • Odds: 1.60, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se