Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 nov, 2022

VM 2022 – 28 november (28/11) – Matcher, odds & tider

sydkorea portugal speltips stream

Den 28 november så kommer VM 2022 att bjuda på en full omgång av matcher. Det innebär fyra matcher – där landslag som till exempel Brasilien och Portugal återigen tar plats.

Här kommer vi samla alla viktiga tv tider, odds och ge dig speltips inför VM matcher den 28/11. Kolla in vad du har att se framemot under dagen i vår sammanställning av VM 2022 idag.

Dagens speltips Odds
C. Ronaldo gör mål mot Uruguay 2.55 hos MrGreen


Dagens matcher, 28/11 – Tips & TV tider

Inför dagens matcher i VM så ser vi flera intressanta matcher som vi garanterat kommer att följa. Vi hjälper dig inte bara med tips på odds inför matcherna. Vi visar även vart du kan titta på VM live via TV & stream. Det är många som lär vara intresserade av att se matcherna som spelas under den 28 november.

Kamerun – Serbien

Både Kamerun och Serbien kommer från förluster i första spelomgången. Båda lagen behöver verkligen plocka poäng inför matchen den 28/11 för att ro på Brasilien och Schweiz i grupptabellen. Liten fördel för Serbien som har en något bättre spelartrupp i VM. Ett frågetecken finns för den notoriska målskytten Aleksandar Mitrovic som arbetar med en irriterande fotskada.

Vi tror att Serbien lyckas att vinna matchen till slut. Det kommer troligen sitta långt inne – men visst kommer Serbien att vinna matchen. Vi spelar på en rak 2:a i matchen.

Sydkorea – Ghana

Tuff match – och ganska svårtippad. Det är få som har full koll på hur landslagen i både Sydkorea och Ghana ser ut. Det är två nationer som verkligen givit blandade reslutat under de senaste mästerskapen.

Sydkorea har styrka i Son Heung-Min som till vardags spelar i Tottenham. Ghana har istället sin styrka i ett kollektivet som finns i laget. Vi tror inte matchen kommer innehålla speciellt många mål. Det känns som ett säkrare speltips – jämfört med att spela på en vinnare av matchen.

Brasilien – Schweiz

 • Tid: 17:00
 • Speltips: Båda lagen gör mål – Nej (1.78 hos Unibet)
 • Streaming: SVTPlay
 • TV: SVT1

Brasilien visade senast mot Serbien att de håller för pressen som favorit i till vinnare av VM 2022. Nu ställs man mot Schwiez. Vilket blir en viktig match för det laget som vill vinna grupp G. Brasilien är utan tvekan den stora favoriten för att vinna matchen. I bästa fall så kan Schweiz klara ett oavgjort resultat. Vi tror inte Schweiz har tillräcklig kvalité för att göra ett mål på Brasilien otroligt starka försvar + målvakt. Därför kommer vårt speltips falla på att minst ett av lagen kommer gå mållösa från kampen.

Portugal – Uruguay

 • Tid: 20:00
 • Speltips: C. Ronaldo gör mål i matchen (2.55 hos MrGreen)
 • Streaming: SVTPlay
 • TV: SVT1

Dagens main-event blir en drabbning mellan Portugal och Uruguay. Ett kraftprov mellan två väldigt intressanta trupper i Grupp H. Oddsen som finns inför matchen vittnar dock om att Portugal bör ses som en favorit för att vinna matchen.

Det var ett tag sedan som vi såg Cristiano Ronaldo med ett såpass bra spelhumör – som under VM. Vi vågar därför att spela på att CR7 kommer bli en av målgörarna. Det ger oss ett bättre odds än att Portugal skulle vinna matchen.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1232 Artiklar